N1 kreće krajem listopada

N1 kreće krajem listopada
Ilustracija

Najnovije vijesti, talk show, jutarnji program, kultura, sport i zabava, dokumentarni serijali, news-portal i mobilna aplikacija, sve to ukompnirano je u N1 koji bi trebao krenuti krajem mjeseca, točnije 30 listopada. Program će biti dostupan isključivo putem digitalne distribicuje i to putem IPTV usluga domaćih davatelja usluga internetske televizije.

N1, prva regionalna 24-satna news-platforma i ekskluzivni CNN-ov partner za regiju, počinje s radom 30. listopada, potvrđuju iz ovog medija i naglašavaju kako će se TV kanal N1 u Hrvatskoj moći gledati preko operatera MAXtv, B.net i platforme Total TV.

Uz to, N1 će biti dostupan i putem drugih medija moderne komunikacije - news-portala N1 na adresi www.n1info.com te aplikacija na platformama iOS, Android i Windows. U BiH i Sloveniji kanal N1 gledatelji će pratiti preko operatera Telemach i platforme Total TV, u Srbiji preko kabelskih operatera SBB, KDS i JET, preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beogrid networka, u Crnoj Gori i Makedoniji preko platforme Total TV, a u ostalim dijelovima Europe i svijeta preko Nettv.plus i platforme Total TV.

Podsjetimo, N1 ima tri regionalna centra, u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV-studio, internetsku i mobilnu platformu. Sva tri studija proizvodit će tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije zanimljive publici u sve tri zemlje.

Kao ekskluzivni partner CNN-a za regiju, N1 će moći emitirati CNN-ov program koji smatra relevantnim za gledatelje u regiji. Istovremeno ova suradnja daje mogućnost da N1 na CNN-u emitira i sadržaje iz regije koji imaju globalni značaj.