Ministarstvo poduzetništva povećava sredstva za ICT na 34 milijuna kuna

Ministarstvo poduzetništva povećava sredstva za ICT na 34 milijuna kuna
Dražen Tomić

Ministarstvo poduzetništva i obrta na čijem je čelu Gordan Maras odlučilo se na povećanje sredstava za financiranje mikro, malih i srednjih poduzetnika i to na visinu od nešto više od 34,6 milijuna kuna kojima će se financirati projekt pod nazivom  „“Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“.

Ministarstvo poduzetništva i obrta započet će ponovno zaprimanje projektnih prijava po Pozivu na dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ s 01. rujnom 2014. godine. Iz ministarstva napominju kako projektne prijave predane prije 01. rujna 2014. godine neće biti uzete u razmatranje.

Isto tako, povodom ponovnog otvaranja Poziva na dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“, Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira informativnu radionicu vezanu za natječajne procedure i dosadašnje iskustvo u postupku vrednovanja projektnih prijava. Radionica će se održati 02. rujna 2014. godine s početkom u 12:30 sati u zgradi Ministarstva poduzetništva i obrta u Zagrebu.