Minecraft i Candy Crush Saga stigli na Windows Phone 8.1

Minecraft i Candy Crush Saga stigli na Windows Phone 8.1
Antun Jastrić

Minecraft Pocket Edition i Candy Crush Saga neke su od najpopularnijih aplikacija za pametne telefone, a od ovog se tjedna mogu koristiti i na Windows Phone 8.1 mobilnoj platformi. Igra Minecraft Pocket Edition dostupna je za 41 kunu jednokratno dok je Candy Crush Saga besplatna.

Da bi igrali Minecraft Pocket Edition bit će vam potrebna internet veza, a možete stvarati i istraživati te doživljavati sve građevinske avanture izvorne igre. Tu je Survival mode kojim morate pronaći sredstva za izgradnju vašeg svijeta i Creative mode u kojem imate neograničena sredstva i sposobnost letenja. Svjetovi koje ćete izgraditi može ograničiti samo vaša mašta, zato idite na pećine, bijesne rulje, sela, biome - što god možete smisliti i gdje god poželite ići!

Praznici su tu, pa nema boljeg izgovora za sakupljanje slatkiša! Počnite s besplatnim učitavanjem Candy Crush Sage u kojoj možete izabirati i mijenjati svoj put kroz čarobni svijet Kraljevstva slatkiša. Odmotajte neobična okruženja i upoznajte najslađe likove u vašoj ukusnoj avanturi. Prođite razinu 50 kako biste otključavali snove i sa sovom po imenu Odus pobjegli od stvarnosti. Uz stotine slatkih razina koje trebate proći, uvijek ćete biti gladni za još više!

Minecraft i Candy Crush Saga mogu se igrati na Windows 8.1 telefonima dok podrška za Windows 8 telefone stiže uskoro.