Massimo postao ambasador Huaweija u Hrvatskoj

Massimo postao ambasador Huaweija u Hrvatskoj

Tvrtka Huawei za svoje je promotore diljem Europe odabrala brojne poznate zvijezde. Među njima se našao i Massimo Savić koji će proizvode te kineske kompanije promovirati na hrvatskom tržištu.

Massimo se u inspirativnom videu koji slavi jedinstvenost i izvrsnost našao uz bok olimpijske pobjednice u plivanju Katinke Hosszu, slavnog nogometaša Roberta Lewandowskog, profesionalnog Leica fotografa Manfreda Baumanna i drugih zvijezda koje promoviraju poznati brend. Hrvatski je pjevač, zajedno s drugim globalnim zvijezdama, odabran za predstavnika budućnosti mobilne tehnologije kaku je vidi Huawei.

„Huawei Mate 10 serija predstavlja sve ono što trebam od mobitela. Moj Mate 10 Pro puno je više od samog uređaja, on je moj asistent i to iznimno pametan ako smijem zaključiti. Sretan sam što je Huawei prepoznao da dijelimo slične karakteristike te mi je bila iznimna čast otputovati u Poljsku gdje je moja suradnja s njima dobila novi nastavak“, izjavio je Massimo.

Regionalni direktor Huaweija za Adriatic regiju, Jackie Zhao, objašnjava kako je cilj kampanje ohrabriti svakog korisnika da traži svoju unutarnju snagu koja će ga gurati naprijed, kao što to čine njezini glavni akteri.

„Huawei stvarajući inovacije pomiče vlastite granice i svakodnevno se razvijamo bez straha. Izrazito sam ponosan što Massimo dijeli naše vrijednosti i ima povjerenja u naš brend te sudjeluje u naumu da našu inspirativnu priču proširimo globalno“, rekao je Zhao.