Massimo postao ambasador Huaweija u Hrvatskoj

Massimo postao ambasador Huaweija u Hrvatskoj

Tvrtka Huawei za svoje je promotore diljem Europe odabrala brojne poznate zvijezde. Među njima se našao i Massimo Savić koji će proizvode te kineske kompanije promovirati na hrvatskom tržištu.

Massimo se u inspirativnom videu koji slavi jedinstvenost i izvrsnost našao uz bok olimpijske pobjednice u plivanju Katinke Hosszu, slavnog nogometaša Roberta Lewandowskog, profesionalnog Leica fotografa Manfreda Baumanna i drugih zvijezda koje promoviraju poznati brend. Hrvatski je pjevač, zajedno s drugim globalnim zvijezdama, odabran za predstavnika budućnosti mobilne tehnologije kaku je vidi Huawei.

„Huawei Mate 10 serija predstavlja sve ono što trebam od mobitela. Moj Mate 10 Pro puno je više od samog uređaja, on je moj asistent i to iznimno pametan ako smijem zaključiti. Sretan sam što je Huawei prepoznao da dijelimo slične karakteristike te mi je bila iznimna čast otputovati u Poljsku gdje je moja suradnja s njima dobila novi nastavak“, izjavio je Massimo.

Regionalni direktor Huaweija za Adriatic regiju, Jackie Zhao, objašnjava kako je cilj kampanje ohrabriti svakog korisnika da traži svoju unutarnju snagu koja će ga gurati naprijed, kao što to čine njezini glavni akteri.

„Huawei stvarajući inovacije pomiče vlastite granice i svakodnevno se razvijamo bez straha. Izrazito sam ponosan što Massimo dijeli naše vrijednosti i ima povjerenja u naš brend te sudjeluje u naumu da našu inspirativnu priču proširimo globalno“, rekao je Zhao.

Još iz kategorije

Novi Career Speed Dating u četvrtak na FER-u

Novi Career Speed Dating u četvrtak na FER-u

12.12.2017. komentiraj

Career Speed Dating, odnosno spoj razgovora za posao i speed datea, održat će se 14. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Ovaj je događaj namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta, a zajednički ga organiziraju Centar karijera FER-a i udruga eSTUDENT.

Ove se godine održava još jedan GeoMeetup

Ove se godine održava još jedan GeoMeetup

12.12.2017. komentiraj

Redovito okupljanje stručnjaka koji se bave uporabom tehnologije u procesu izrade karata, nazvano GeoMeetup, održat će se još jednom u tekućoj kalendarskoj godini. Druženje je zakazano za srijedu 13. prosinca na Geodetskom fakultetu u Zagrebu.

Sat kodiranja u Algebru privukao više od 800 učenika osnovnih škola

Sat kodiranja u Algebru privukao više od 800 učenika osnovnih škola

12.12.2017. komentiraj

Više od 800 djece osnovnoškolske dobi odazvalo se pozivu Algebrine Digitalne akademije da se pridruže globalnom „Satu kodiranja“. Oni su u četiri najveća hrvatska grada, Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, proveli nedjelju savladavajući osnove kodiranja uz instruktore Digitalne akademije.