Kupovina uz chatanje na Viberu

Kupovina uz chatanje na Viberu
Ilustracija / Antonio Jularić

Jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju na svijetu Viber uvela je novost u svoj servis. Osim što možete komunicirati s prijateljima i obitelji, uskoro ćete putem Vibera moći obaviti i kupnju.

Usluga će, doduše, u početku biti limitirana na SAD, ali će se vrlo brzo početi širiti po svijetu. Iz Vibera poručuju kako usluga kreće od 6. ožujka, a korisnici će putem aplikacije moći kupovati robu raznih marki i proizvoda. Prema objavi za medije korisnici će unutar razgovora moći pretraživati robu koja ih zanima.

Osim toga, iz Vibera poručuju kako bi iskustvo kupovine, koje će predstaviti stotinama milijuna svojih korisnika, biti značajno drugačije i jednostavnije od dosadašnjih rješenja. Iako se ta usluga priprema već neko vrijeme, bit će to prvi konkretan potez novog glavnog izvršnog direktora Djamela Agaoue.

„Dodavanjem mogućnosti e-trgovine, Viber donosi rješenje mobilnim kupcima koji žele podijeliti svoju strast s ljudima koji su im važni, putem samo nekoliko dodira. Ovo je tek prvi korak na vrlo uzbudljivom putovanju na koje upravo krećemo sa svojim korisnicima, a postat će još bolje kad dodamo više partnera i prikupimo više povratnih informacija“, izjavio je Agaoua.