Krenule early bird prijave za Windays 17

Krenule early bird prijave za Windays 17

Kraj travnja već je tradicionalno vezan uz najveću domaću ICT konferenciju koju organizira Microsoft. Sedamanaesto izdanje Windaysa neće odstupiti od uobičajenog termina te će se održati od 25. do 28. travnja. Drugu godinu za redom mjesto održavanja bit će Poreč, odnosno Valamar Isabella Island Resort na otoku Sveti Nikola.

Prijave za sudjelovanje već su otvorene pa tako od 1. prosinca svi koji žele ići na Windayse mogu već sada rezervirati svoje mjesto. Early Bird prijave trajat će do 26. veljače i po običaju će svi koji do tog datuma obave registraciju dobiti popust.

Sedamnaesto izdanje Microsoft WinDays konferencije namijenjeno je predstavnicima gospodarstva, javne uprave,  ICT stručnjacima, poduzetnicima te pripadnicima akademske zajednice i medija.

U poslovnom dijelu Konferencije, od 25. do 26. travnja, brojni domaći i strani stručnjaci iz svijeta businessa, marketinga i startupa moći će dobiti vrijedne savjete i informacije o tome kako angažirati korisnike putem novih proizvoda i usluga, kako optimizirati poslovanje i transformirati svoj proizvod te kako osnažiti zaposlenike s novim alatima i uvidima. Tehnološki dio Konferencije donosi novosti i trendove iz IT svijeta, a održat će se od 26. do 28. travnja.

“Prošlogodišnja rekordna posjećenost potvrdila je da su WinDaysi već godinama najvažnije mjesto okupljanja ljudi iz različitih branši, koji ovdje grade mrežu kontakata, ostvaruju nove suradnje te dobivaju informacije o tome kako iskoristiti moć tehnologije za vlastiti uspjeh. U tom smjeru nastavljamo i u 2017. godini. Na prethodnoj WinDays konferenciji naglasak je bio na pokretanju ideja, a ove ćemo se godine fokusirati na njihovu implementaciju, odnosno na iskorištavanje potencijala. Prošle godine smo prvi put održali Konferenciju na otoku sv. Nikola u Poreču i dojmovi su vrlo dobri. Praktički imamo otok rezerviran samo za posjetitelje WinDaysa te stoga ostajemo na istoj lokaciji“, rekao je direktor Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina Ivan Vidaković.