Kreće novo natjecanje TVZ Mobile Challenge Cup

Kreće novo natjecanje TVZ Mobile Challenge Cup

Uskoro započinje novo natjecanje za razvoj rješenja na mobilnim platformama TVZ Mobile Challenge Cup koje za svoje studente organizira Tehničko veleučilište Zagreb. Službeno predstavljanje održat će se u prostorijama TVZ-a ove srijede 25. siječnja, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Natjecanje se provodi već 5 godina, a više od dvije stotine studenata svake godine kroz edukaciju i interaktivna druženja imaju priliku učiti iz iskustva 25 partnera te pokazati svoje vještine pred potencijalnim budućim poslodavcima. Ove godine TVZ Mc2 nudi još bogatiji raspored s tri edukativne aktivnosti u trajanju od kraja siječnja pa sve do početka travnja. Na traženje studenata ponovno će biti organizirane i Android i Dizajnerske radionice.

Zbog bolje interakcije sa sve brojnijim partnerima natjecanja, TVZ će ove godine, usporedno s već prihvaćenom Bauštelom, mobile development meetupom, organizirati i Partnerske stolove na kojima će uz moderiranje samih studenata najbolji stručnjaci hrvatskih IT tvrtki raspravljati o temama koje zanimaju studente TVZ-a.

Uz službeno predstavljanje ovogodišnjeg programa nazočni će imati priliku poslušati predavanje jednog od partnera natjecanja, tvrtke Rimac Automobili, pod nazivom ‘Od fosila do struje’.