Kim Kardashian voli BlackBerry

Kim Kardashian voli BlackBerry
Instagram

BlackBerry je u prošlosti pokušavao raditi razne marketinške akcije s poznatim ličnostima (npr. Alicia Keys), no svi ti pokušaji nisu bili previše uspješni. Ovih dana im je došao neočekivani znak pažnje od Kim Kardashian, reality TV zvijezde ili kako se to kod nas popularno zove „celebrity“.

Ili osobe koje su slavne, a ne znamo zašto su slavne....no, to je već tema za neki drugi članak. Uglavnom, Kim je na predstavljanju mobilne igre Kim Kardashian Hollywood izjavila kako obožava svoj BlackBerry, točnije stari BlackBerry Bold.

Doduše, naglašava kako je to njezin drugi izbor jer najviše koristi iPhone za društvene mreže. Kim je istaknula da joj stari BlackBerry Bold omogućuje da brzo šalje poruke i mailove i to na način koji ne može niti jedan drugi pametni telefon.

"Volim BlackBerry i žao mi je da su ljudi užasnuti kada kažem da imam BlackBerry - jednostavno nije mi jasna ta njihova reakcija. BlackBerry je moje srce i duša.", objasnila je Kim.

Ova poznata TV zvijezda izjavila je kako se užasava pomisli da bi BlackBerry uređaji mogli izumrijeti te je odlučila raditi na tome da se taj uređaj ne zaboravi. Što vi mislite o tome da Kim reklamira BlackBerry - bi li to donijelo pozitivne ili negativne efekte ?