Katarina Pranjić prva u Hrvatskoj stekla Virtual Currency and Blockchain certifikat

Katarina Pranjić prva u Hrvatskoj stekla Virtual Currency and Blockchain certifikat
PwC

Stručnjakinja za sprečavanje pranja novca i financiranje terorizma u Odjelu za porezne usluge PwC Hrvatska, Katarina Pranjić, prva je u Hrvatskoj stekla izuzetno vrijedan certifikat. Riječ je o Virtual Currency and Blockchain Certificate najveće međunarodne organizacije posvećene unapređenju znanja, vještina i stručnosti profesionalaca za otkrivanje i prevenciju financijskog kriminala ACAMS-a.

Znanje stečeno ovim certifikatom osigurat će kvalitetnije razumijevanje rada s virtualnim valutama te omogućiti pravovremeno prepoznavanje potencijalnih prijetnji koje danas prijete mnogim institucijama, a koje PwC u svom radu svakodnevno savjetuje i u ovom području. Pranjić je, inače, kao druga osoba u Hrvatskoj, stekla i svjetski priznat certifikat CAMS u veljači prošle godine.

Katarina Pranjić je u PwC-u Hrvatska zaposlena od 2012. godine. Ona je u toj tvrtki odgovorna za pomoć u primjeni preporuka državnih nadzornih tijela te za savjetovanje klijenata o upravljanju rizicima u Odjelu za porezne usluge. Ostvarena certifikacija, uključujući i najnoviji stečeni certifikat, slikovito govore o njezinom znanju i iskustvu uz pomoć kojeg doprinosi tvrtki PwC i njezinim klijentima.