Kakva sve čudna zanimanja postoje na svijetu?

Kakva sve čudna zanimanja postoje na svijetu?
Fotolia

Možda tražite novi posao i u situaciji ste da bi prihvatili bilo koji posao. Šef vam ide na živce, ne da vam se raditi u IT-u i tražite nešto novo i uzbudljivo. U svijetu ima puno nevjerojatnih i čudnih zanimanja, a jedno koje bi vam moglo biti svakako zanimljivo je milovanje drugih ljudi.

Ne radi se tu ni o kakvim escort uslugama i slično, nego jednostavno milujete osobu do sebe, pružate joj emocionalne potrebe u vidu maženja i slično. Možete zaraditi do 80 dolara na sat.

Ako niste za to, možda bi bilo bolje da radite kao chicken sexer, tj. da prepoznajete je li pilić muško ili žensko. Za to ćete dobiti 60.000 dolara godišnje u Japanu i Velikoj Britaniji. Možda želite prestati čitati ovaj članak ako vam ne nađemo neko „normalno“ zanimanje. Da, shvatili smo... idemo mao ozbiljnije pristupiti traženju posla...

A da pokušate kao kušač pseće hrane? Pojedete određenu pseću hranu, zapišete kakav ima okus i ispljunete van. Ok, a sada nešto ozbiljno.

Probajte se zaposliti u International Ice Patrol gdje ćete uočavati sante leda i uklanjati ih kako brodovi ne bi doživjeli sudbinu Titanica... a da se možda ipak vratite u IT odjel? Da, bio bi to najpametniji potez za sada...