John Bantelman gost novog ZIP Master Classa

John Bantelman gost novog ZIP Master Classa
ZIP

Sljedećeg tjedna nastavlja se ciklus predavanja u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva. Gost novog ZIP Master Classa bit će iskusni menadžer John Bantelman, a nazočni će čuti puno detalja o skaliranju kompanija što je osnova razvoja startup tvrtki.

Bantelman se više od dvadeset godina bavio menadžmentom. Bio je predsjednik uprave u RainStor, Bluedot SW, te potpredsjenik marketinga i voditelj proizvoda u Logic Works. Ovaj veteran softwarske industrije 18 je godina proveo u SAD-u radeći na razvoju kompanija kao što su LBSM i Evolve, gdje je za vrijeme njegovog rada LBSM razvijen u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara. Po povratku u rodni London, John je 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.

Da mu ne nedostaje iskustva rada sa startupima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupa primjerice Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph. Njemu će se u drugom dijelu predavanja pridružiti i Dominik Tomičević, osnivač Memgrapha te će se zajedno osvrnuti na vlastita iskustva u pokretanju i skaliranju startupa, a otkrit će i planove za daljnji razvoj Memgrahpa.

Predavanje će se održati u prostorima Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva u srijedu 18. listopada s početkom u 18 sati. Ulaz je za sve zainteresirane besplatan, ali se oni koji žele doći, zbog ograničenog broja mjesta, moraju prijaviti putem Entrio sustava.