Izložba gadgeta i natjecanje dronova u Mostaru

Izložba gadgeta i natjecanje dronova u Mostaru
Fotolia

Krajem mjeseca u Mostaru će se održati dva događaja koja su prošle godine ispunila očekivanja organizatora i posjetitelja, a sada se spajaju u jedan događaj. Riječ je o manifestaciji pod nazivom Find Your SPARK koja će objediniti izložbu gadgeta i natjecanje dronova.

Akcelerator SPARK i tvrtka Sync odlučile su spojiti prošlogodišnje uspješne događaje u jedan kako bi privukle još više zainteresiranih građana Mostara i okolice, ali i gostiju. Program će se odvijati u prostorima SPARK-a 30. rujna tijekom cijelog dana.

DJI Challenge naziv je natjecanja dronova na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani, a događaj će, vjerujemo, biti vrlo atraktivan i za gledatelje. Početak je u 11 sati, a natjecatelji će odmjeriti snage u brom letenju, preciznosti fotografiranja i preciznosti slijetanja.

Paralelno s natjecanjem svi posjetitelji moći će vidjeti najnovija tehnološka postignuća na Gadget Showu. Tamo će se od 10 do 18 sati održavati prezentacije uređaja iz područja virtualne stvarnosti, pametnih kuća, robota, dronova, električnih vozila i CNC strojeva.

Najuspješnije natjecatelje očekuju vrijedne nagrade koje je osigura DJI, a organizatori su najavili brojna iznenađenja i za posjetitelje. Ulaz je za sve zainteresirane besplatan, a više informacija možete pronaći na Facebooku.