Izabran novi Upravni odbor Osijek Software Citya

Izabran novi Upravni odbor Osijek Software Citya
Bela Ikotić

Udruga Osijek Software City, jedna od najagilnijih neprofitnih ICT organizacija u Hrvatskoj i šire, na redovitoj je izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo. Za mjesto u Upravnom odboru kandidiralo se ukupno osam tvrtki članica, a članovi su izabrali pet onih koje će obnašati tu dužnost.

Nakon kraćeg izlaganja predstavnika kandidiranih tvrtki o radu i ulozi udruge u ICT zajednice na istoku Hrvatske te planovima i programima koje bi željeli provesti, nazočni su članovi tajnim glasovanjem izabrali pet od kandidiranih osam tvrtki. Tako su bez predstavnika u Upravi Osijek Software Citya ostali Gideon Brothers, Hammer i Ofir, dok će predstavnike u spomenuto tijelo dati Adcon, COBE, Inchoo, Mono i Prototyp.

Adcon će u Upravnom odboru predstavljati dosadašnji predsjednik Ivan Varga, COBE Ines Jurković, Inchoo Zrinka Antolović, Mono Denis Sušac, a Prototyp Vlatko Vlahek. Adcon, Inchoo i Mono i u prošlom su sazivu bili članovi Upravnog odbora. Novoizabrano će se tijelo sastati sljedećeg tjedna te će na svojoj prvoj sjednici izabrati tko će u sljedećih godinu dana biti predsjednik udruge.