ITkonekt - najveći online IT događaj u regiji - Poslovi u IT-ju, IT konferencija, networking, zabava

ITkonekt - najveći online IT događaj u regiji - Poslovi u IT-ju, IT konferencija, networking, zabava
Shutterstock

Najbolje IT kompanije, organizacije, startupovi i gaming kompanije iz regije, okupit će se na online ITkonektu, koji se održava od 31.ožujka do 2. travnja. Ovo je prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijaliziran isključivo za IT industriju.

Prijave su već počele, a svi zainteresirani se mogu besplatno registrirati na online.it-konekt.com i tako osigurati svoje mjesto na najvećem online IT događaju u regiji. Više informacija o događaju može se pronaći na www.it-konekt.com.

Na ovoj posebno prilagođenoj platformi, održavat će se i online konferencije. Tijekom događaja, uživo će se uključivati IT stručnjaci iz najvećih kompanija na svijetu. Tako će posjetitelji na jednom mjestu moći čuti što kažu stručnjaci iz Facebooka, IBM-a, LinkedIn-a, ali i korisna predavanja stručnjaka s regionalne IT scene.

- Online ITkonekt se održava na posebno prilagođenoj virtualnoj platformi. Sadržaj je podijeljen na četiri virtualna kata. Na Job flooru posjetitelji će moći napraviti virtualnu turu kroz najbolje IT kompanije u regiji i vidjeti koji su novi poslovi u ponudi. Na EDU flooru moći će se upoznati s programima edukativnih ustanova i IT organizacija, na Gaming flooru isprobati nove igre i dobro se zabaviti, a na Startup flooru vidjeti neke nove ideje i projekte u IT-ju, a tako ostvariti i nove kontakte. Posebno je zanimljivo to što će se moći pratiti online konferencije i predavanja IT stručnjaka iz cijelog svijeta - kaže Davor Lulić, predstavnik ITkonekta za Hrvatsku.

Neke od kompanija koje će učestvovati su: ComTrade, Nanobit, Spark, Prodyna, enjoy.ing, eFront, itd.

ITkonekt je zajednica IT stručnjaka, koja svakim danom postaje sve veća. Ovdje su okupljeni studenti tehničkih i IT nauka, zatim juniori u IT-ju, ali i iskusni seniori i menadžeri velikih IT projekata. Cilj ITkonekta je da napravi jednu veliku regionalnu IT zajednicu, koja će osnažiti IT sektor i umrežiti IT kompanije, organizacije, gaming scenu, starupove i IT stručnjake u cijeloj regiji.

- IT sektor je jedna od najbrže rastućih grana naše ekonomije i bilježi konstantan rast u posljednjih nekoliko godina. Broj zaposlenih u posljednjih nekoliko godina se povećao za više od polovice. Ovo je oblast koja nudi veliki broj radnih mjesta i odlične uvjete rada. S druge strane, sve IT kompanije u regiji imaju potrebu pronalaska kvalitetnog kadra. Cilj ITkonekta je da poveže poslodavce s kadrovima koji su im neophodni.

Da podsjetimo, prijave za događaj  su u tijeku, a besplatna registracija za sve posjetitelje je na online.it-konekt.com.