ICTbusiness TV: Velika reportaža sa sajma u Barceloni

ICTbusiness TV: Velika reportaža sa sajma u Barceloni
Dražen Tomić

Pred vama se dragi naši čitatelji i gledatelji nalazi druga po redu emisija ICTbusiness TV koja vam donosi ekskluzivne priče iz Barcelone s najvećeg svjetskog sajma mobilnih tehnologija s posebnim fokusom na ključna događanja iz poslovnog svijeta koja određuju budućnost telekomunikacijske industrije.

U reportaži iz Barcelone možete pogledati razgovor s Gordanom Kovačević, predsjednicom Ericsson Nikole Tesle koja govori o poziciji kompanije, inovativnosti, istraživanju i razvoju ali i projektima koje su prikazali na MWC 2014.

Uz to, tu je i razgovor s predsjednikom Uprave Vipneta Mladenom Pejkovićem o razvoju mobilnih telekomunikacija, očekivanjima u budućnosti.

Članica uprave HT-a i glavna operativna direktorica za rezidencijalne korisnike Nataša Rapaić govori o konvergenciji tehnologija, prelasku na IP tehnologije, ali i onom što to znači za kompaniju, a što za krajnje korisnike.

U emisiji govori i Nedžad Rešidbegović predsjednik Uprave BH Telekoma, te Thomas Jul u Ericssonu zadužen za sva tržište srednje i istočne Europe koji posebno ističe poziciju Ericsson Nikole Tesle u njihovom globalnom ekosustavu.

Govorimo i mobilnom plaćanju, Opera Max, novim Garminovim aplikacijama, te smo razgovarali i s Reinerom Pirkerom u IBM za ovu regiju zaduženim za MobileFirst, viziju IBM-a koja je bazirana na mobilnim rješenjima kako to vole isticati u kompaniji.

I za kraj tu je i razgovor s Milanom Galićem, predstavnikom najvećeg svjetskog sajma CeBIT za Hrvatsku i regiju, koji osim o ovome sajmu govori i o drugim sajmovima koje organizira kompanija Deutsche Messe, organizator CeBIT-a, koji mogu biti zanimljivi i tvrtkama i izvan ICT branše. Upravo će CeBIT biti jedna od tema naše iduće emisije.