Hrvatska tvrtka Neos sudjelovala na Oracle Open World konferenciji

Hrvatska tvrtka Neos sudjelovala na Oracle Open World konferenciji

U San Franciscu je od 1. do 5. listopada održana tehnološka konferencija Oracle Open World 2017, jedna od najvećih konferencija tog tipa u svijetu. Po prvi se put hrvatska tvrtka Neos predstavila Oracle svijetu na vlastitom izložbenom prostoru.

Neosov tim se predstavio kao vodeća Oracle IT tvrtka u EMEA regiji. Osim predstavljanja tvrtke, ujedno su i prezentirali svoje proizvode Neos profitability Insight, Neos Data Integration, Neos SNA for Telco, ADF KickStart te niz studija slučaja. Kao dio promidžbe napravljena je i internetska stranica na kojoj se mogu pogledati i preuzeti materijali vezani uz Neos reference, studije slučaja na kojima su radili te brošure svih njihovih proizvoda.

Na konferenciji je sudjelovalo preko 60 tisuća sudionika, govornika i posjetitelja iz cijelog svijeta. Održano je više od 2500 predavanja i prezentacija s naglaskom na cloud iskustvo. Naglasak na tehnologijama u oblaku mogao se primijetiti i u uvodnom govoru koji je održao generalni direktor Oraclea Mark Hurd. On je naglasio da kompanija snažno podupire klijente koji koriste oblak kako bi poboljšali i ubrzali svoje poslovanje.