Hrvatska tvrtka Neos sudjelovala na Oracle Open World konferenciji

Hrvatska tvrtka Neos sudjelovala na Oracle Open World konferenciji

U San Franciscu je od 1. do 5. listopada održana tehnološka konferencija Oracle Open World 2017, jedna od najvećih konferencija tog tipa u svijetu. Po prvi se put hrvatska tvrtka Neos predstavila Oracle svijetu na vlastitom izložbenom prostoru.

Neosov tim se predstavio kao vodeća Oracle IT tvrtka u EMEA regiji. Osim predstavljanja tvrtke, ujedno su i prezentirali svoje proizvode Neos profitability Insight, Neos Data Integration, Neos SNA for Telco, ADF KickStart te niz studija slučaja. Kao dio promidžbe napravljena je i internetska stranica na kojoj se mogu pogledati i preuzeti materijali vezani uz Neos reference, studije slučaja na kojima su radili te brošure svih njihovih proizvoda.

Na konferenciji je sudjelovalo preko 60 tisuća sudionika, govornika i posjetitelja iz cijelog svijeta. Održano je više od 2500 predavanja i prezentacija s naglaskom na cloud iskustvo. Naglasak na tehnologijama u oblaku mogao se primijetiti i u uvodnom govoru koji je održao generalni direktor Oraclea Mark Hurd. On je naglasio da kompanija snažno podupire klijente koji koriste oblak kako bi poboljšali i ubrzali svoje poslovanje.

Još iz kategorije

Postoji li previše oglašavanja?

Postoji li previše oglašavanja?

22.04.2018. komentiraj

Pitanje iz naslova jedna je od tema na koju će odgovor dobiti sudionici ovogodišnjeg izdanja konferencije New Europe Market. Taj će se događaj održati od 11. do 14. lipnja u Dubrovniku, a u svom će šestom izdanju ponovno privući velik broj stručnjaka iz medijske industrije.

Sljedećeg tjedna počinju 18. WinDaysi s rekordnih 200 predavanja

Sljedećeg tjedna počinju 18. WinDaysi s rekordnih 200 predavanja

22.04.2018. komentiraj

Hrvatska i regionalna ICT zajednica sljedećeg će tjedna preseliti u Istru. U Poreču se od 24. do 27. travnja održavaju osamnaesti po redu WinDaysi koji će ove godine donijeti rekordnih gotovo 200 predavanja.

Ericsson bilježi blagi pad prihoda

Ericsson bilježi blagi pad prihoda

22.04.2018. komentiraj

Ericssonova prodaja u prvom tromjesečju iznosi 4,22 milijarde eura (1. tromjesečje 2017.: 4,65 milijardi eura) te bilježi smanjenje od 9% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Prodaja, usklađena za tečaj, pala je za 2% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine s nižim prihodima na tržišnim područjima Sjeveroistočna Azija, Jugoistočna Azija, Oceanija i Indija. Ostala tržišna područja pokazala su rast.