Hrvatska tvrtka Neos sudjelovala na Oracle Open World konferenciji

Hrvatska tvrtka Neos sudjelovala na Oracle Open World konferenciji

U San Franciscu je od 1. do 5. listopada održana tehnološka konferencija Oracle Open World 2017, jedna od najvećih konferencija tog tipa u svijetu. Po prvi se put hrvatska tvrtka Neos predstavila Oracle svijetu na vlastitom izložbenom prostoru.

Neosov tim se predstavio kao vodeća Oracle IT tvrtka u EMEA regiji. Osim predstavljanja tvrtke, ujedno su i prezentirali svoje proizvode Neos profitability Insight, Neos Data Integration, Neos SNA for Telco, ADF KickStart te niz studija slučaja. Kao dio promidžbe napravljena je i internetska stranica na kojoj se mogu pogledati i preuzeti materijali vezani uz Neos reference, studije slučaja na kojima su radili te brošure svih njihovih proizvoda.

Na konferenciji je sudjelovalo preko 60 tisuća sudionika, govornika i posjetitelja iz cijelog svijeta. Održano je više od 2500 predavanja i prezentacija s naglaskom na cloud iskustvo. Naglasak na tehnologijama u oblaku mogao se primijetiti i u uvodnom govoru koji je održao generalni direktor Oraclea Mark Hurd. On je naglasio da kompanija snažno podupire klijente koji koriste oblak kako bi poboljšali i ubrzali svoje poslovanje.

Još iz kategorije

Večer inovacija u centru HUB385

Večer inovacija u centru HUB385

18.11.2017. komentiraj

Sljedećeg tjedna u prostoru inovacijskog centra HUB385 održat će se IoT Innovation Night Zagreb. Događaj je zamišljen kao druženje i razmjena znanja s brojnim stručnjacima iz IoT svijeta, a nazočnima će ujedno biti predstavljeni EU projekti financirani u programu Obzor 2020 – IoT – European Platforms Initiative (IoT-EPI).

Tele2 predstavio posebne blagdanske ponude

Tele2 predstavio posebne blagdanske ponude

18.11.2017. komentiraj

Operater Tele2 predstavio je nove, posebne blagdanske pakete koji su objedinjeni pod imenom podbörka. Oni uz tarife i pametne telefone sadržavaju i PlayStation 4 konzole koje će korisnici dobiti po vrlo povojnim cijenama.

FER organizira Dan otvorenih vrata

FER organizira Dan otvorenih vrata

17.11.2017. komentiraj

FER organizira Dan otvorenih vrata u prostorijama fakulteta koji će se održati u subotu 25. studenoga 2017. od 10.00 do 16.00 sati u Unskoj ulici 3. S Fakulteta ističu kako je događaj namijenjen prvenstveno maturantima i učenicima srednjih škola, koji će uskoro morati donijeti važnu životnu odluku, izbor fakulteta, te svima koji žele saznati nešto više o FER-u, mogućnostima studiranja i stručnog usavršavanja na njemu.