Hangar 18 otvara trgovinu i u Osijeku

Hangar 18 otvara trgovinu i u Osijeku

Foto: Boris Ocić

Koprivnička tvrtka Hangar 18 nastavlja sa širenjem vlastite maloprodaje. Nakon H18 Megastore Gaming Arena u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, četvrto maloprodajno mjesto jedinog domaćeg proizvođača pametnih telefona bit će u Osijeku.

Iz Hangara 18 najavili su kako će njihov novi H18 megastore biti otvoren sredinom rujna, a nalazit će se u središtu Osijeka, u trgovačkom centru Super. Prostor će biti veličine 135 četvornih metara, od čega će 40 kvadrata biti „gaming arena“. Taj će dio biti opremljen s 10 HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama.

Nova H18 Megastore trgovina u ponudi će imati HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, komponente i periferiju za računala, Noa i ostale pametne telefone, Noaline liniju proizvoda s dodatnom opremom za mobitele te gaming opremu marke E-blue.

U „gaming kutku“ kupci će moći pronaći najnovije igre za PC, Xbox, PlayStation 3 i 4 platforme. Trgovina će nuditi preko 25 modela prijenosnih računala proizvođača kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus i Acer.

Još iz kategorije

Do dobro plaćenog posla može se i bez fakulteta

Do dobro plaćenog posla može se i bez fakulteta

21.08.2017. komentiraj

Obrazovanje ponekad nije ključno za pronalazak posla i dokazuje se to na primjeru Sjedinjenih Američkih Država, gdje se nude sjajno plaćena radna mjesta čak i ako osoba ima samo srednjoškolsko obrazovanje. Tako nešto je dobro znati jer nisu svi u mogućnosti završavati fakultete, niti imaju vremena i(li) volje za to.

Nova Qualcommova tehnologija značajno će poboljšati kamere na Android uređajima

Nova Qualcommova tehnologija značajno će poboljšati kamere na Android uređajima

20.08.2017. komentiraj

Američki Qualcomm izazvao je mnogo pažnje posljednjim najavama, koje se tiču kamera na pametnim telefonima s Android operativnim sustavom. Kad tako jaka kompanija, specijalizirana za procesore i čipove koji ih sačinjavaju, želi poboljšati tako popularan i bitan segment pametnih telefona, onda uzbuđenja jesu normalna i očekivana.

Canon osvojio 3 EISA Awards 2017 nagrade za fotoaparate i objektiv

Canon osvojio 3 EISA Awards 2017 nagrade za fotoaparate i objektiv

20.08.2017. komentiraj

Tvrtka Canon osvojila je 3 EISA Awards nagrade za svoje proizvode, te je žiri imenova Canon vodećim proizvođačem u klasi. EOS 5D Mark IV proglašen je „EISA-nim profesionalnim DSLR fotoaparatom za 2017./2018.“, EOS 77D dobio je nagradu „EISA-in DSLR fotoaparat za 2017./2018.“, a Canon EF 16-35mm F2.8L III USM ponio je titulu „EISA-inog profesionalnog DSLR objektiva za 2017./2018.“.