Hangar 18 otvara trgovinu i u Osijeku

Hangar 18 otvara trgovinu i u Osijeku
Boris Ocić

Koprivnička tvrtka Hangar 18 nastavlja sa širenjem vlastite maloprodaje. Nakon H18 Megastore Gaming Arena u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, četvrto maloprodajno mjesto jedinog domaćeg proizvođača pametnih telefona bit će u Osijeku.

Iz Hangara 18 najavili su kako će njihov novi H18 megastore biti otvoren sredinom rujna, a nalazit će se u središtu Osijeka, u trgovačkom centru Super. Prostor će biti veličine 135 četvornih metara, od čega će 40 kvadrata biti „gaming arena“. Taj će dio biti opremljen s 10 HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama.

Nova H18 Megastore trgovina u ponudi će imati HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, komponente i periferiju za računala, Noa i ostale pametne telefone, Noaline liniju proizvoda s dodatnom opremom za mobitele te gaming opremu marke E-blue.

U „gaming kutku“ kupci će moći pronaći najnovije igre za PC, Xbox, PlayStation 3 i 4 platforme. Trgovina će nuditi preko 25 modela prijenosnih računala proizvođača kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus i Acer.