Hangar 18 otvara trgovinu i u Osijeku

Hangar 18 otvara trgovinu i u Osijeku

Foto: Boris Ocić

Koprivnička tvrtka Hangar 18 nastavlja sa širenjem vlastite maloprodaje. Nakon H18 Megastore Gaming Arena u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, četvrto maloprodajno mjesto jedinog domaćeg proizvođača pametnih telefona bit će u Osijeku.

Iz Hangara 18 najavili su kako će njihov novi H18 megastore biti otvoren sredinom rujna, a nalazit će se u središtu Osijeka, u trgovačkom centru Super. Prostor će biti veličine 135 četvornih metara, od čega će 40 kvadrata biti „gaming arena“. Taj će dio biti opremljen s 10 HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama.

Nova H18 Megastore trgovina u ponudi će imati HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, komponente i periferiju za računala, Noa i ostale pametne telefone, Noaline liniju proizvoda s dodatnom opremom za mobitele te gaming opremu marke E-blue.

U „gaming kutku“ kupci će moći pronaći najnovije igre za PC, Xbox, PlayStation 3 i 4 platforme. Trgovina će nuditi preko 25 modela prijenosnih računala proizvođača kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus i Acer.

Još iz kategorije

GEFCO ulazi u suradnju s Techstarsom

GEFCO ulazi u suradnju s Techstarsom

21.03.2018. komentiraj

GEFCO, globalni pružatelj složenih usluga industrijskog lanca opskrbe i europski lider u automobilskoj logistici, najavio je partnerstvo s Techstarsom, globalnom mrežom koja pomaže poduzetnicima u ostvarenju uspjeha i koja je dosad surađivala s više od 1.000 međunarodnih startupova.

Najpopularniji i najbolje plaćeni programski jezici

Najpopularniji i najbolje plaćeni programski jezici

21.03.2018. komentiraj

Stack Overflow objavio je godišnju anketu o popularnosti programskih jezika, onima uz koje se najviše može zaraditi i koje stotinu tisuća ispitanih developera najviše preferiraju. Zanimljivo, većina njih istaknula je Kotlin i Mozillin Rust.

Uber predstavio statistiku najčešće izgubljenih stvari u vozilima

Uber predstavio statistiku najčešće izgubljenih stvari u vozilima

20.03.2018. komentiraj

Tvrtka Uber predstavila je popis stvari koje se najčešće gube i pronalaze u njihovim vozilima. Uz najčešće, u istraživanju navode i najzanimljivije i najbizarnije stvari koje su korisnici izgubili, odnosno zaboravili.