Goran Brnjac direktor poslovnog razvoja Combisa

Goran Brnjac direktor poslovnog razvoja Combisa

Jedan od vodećih pružatelja IT usluga u Hrvatskoj osnažio je svoj stručni tim dolaskom Gorana Brnjca na jednu od ključnih pozicija u kompaniji, tvrde u Combisu. Regionalni sistem integrator Combis u formiranju je tima za poslovni razvoj, čiji je cilj snažniji iskorak u nove i specifične poslovne niše te nova napredna rješenja i usluge. Direktor poslovnog razvoja tako je postao Goran Brnjac, koji u Combis dolazi iz Sektora korporativne prodaje Hrvatskog Telekoma gdje je ostvario iznimne rezultate.

"Digitalizacija stvara prilike za rast i inovacije u svim sektorima gospodarstva, a na nama je pronaći prilike za naprednu tehnologiju u takvom poslovnom okolišu i kompanijama pružiti nove načine za razvoj. Pritom, naglasak je na inovativnosti i otkrivanju potreba modernog poslovanja, bez obzira na veličinu i tržište. Ponosan sam i uzbuđen zbog nove poslovne prilike i radujem se nadolazećim, zasigurno zanimljivim high-tech projektima u Combisu", rekao je Brnjac.

Goran Brnjac rođen je 1975. u Zagrebu. Diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti, na smjeru telekomunikacije te magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom karijere usavršavao se na brojnim domaćim i inozemnim edukacijama s naglaskom na menadžment i prodaju.

U Hrvatskom Telekomu radio je proteklih 15 godina, u područjima poput poslovnih IP servisa, međunarodne prodaje Cloud rješenja kao i na vodećim pozicijama u segmentu prodaje poslovnim korisnicima. Proteklih sedam godina radio je u Sektoru korporativne prodaje, gdje je, između ostalog, bio član tima za sinergiju s Combisom.

"Već neko vrijeme je jedan dio mojih poslovnih zadataka usko vezan uz Combis zbog čega mi način rada u Combisu nije nikakva nepoznanica. Zajedno smo radili na uspješnoj sinergiji prodaja Combisa i Hrvatskog Telekoma stoga već sada mogu reći kako sam izuzetno zadovoljan novim timom, energijom i pristupom radu", ističe Brnjac.