Google glasovno pretraživanje od sada podržava pet jezika

Google glasovno pretraživanje od sada podržava pet jezika

Evo jedne sjajne vijesti za sve one Android poliglote. Naime, Google priprema update za Google glasovno pretraživanje koje će omogućiti korisnicima da odaberu i do pet jezika kao default opciju.

U ovom trenu, ako želite koristiti više jezika morate "duboko zaroniti" u Google Voice postavke i promijeniti zadane postavke za onaj jezik koji želite koristiti.  To i nije baš najbolje rješenje i dosta je komplicirano i zamorno.

Bilo je i nekih pritužbi od strane korisnika u vezi takvog rješenja, no Google je odlučio kako treba riješiti  ovaj problem i to je upravo i napravio u svojem  najnovijem ažuriranju Google Voice Search.

Moći ćete se prebacivati između jezika pri istom upitu, što je sjajna stvar. To znači da možete poslati upit na engleskom jeziku i "završiti" ga na francuskom jeziku. Ovo višejezično ažuriranje je korisna stvar za studente ili za one koji baš ne barataju najbolje nekim određenim jezikom.

Još jedan dokaz brige Googlea za korisnike, a ovo ažuriranje Google Voice Search je pravi dokaz kako se treba približiti korisniku.