FER organizira Dan otvorenih vrata

FER organizira Dan otvorenih vrata

FER organizira Dan otvorenih vrata u prostorijama fakulteta koji će se održati u subotu 25. studenoga 2017. od 10.00 do 16.00 sati u Unskoj ulici 3. S Fakulteta ističu kako je događaj namijenjen prvenstveno maturantima i učenicima srednjih škola, koji će uskoro morati donijeti važnu životnu odluku, izbor fakulteta, te svima koji žele saznati nešto više o FER-u, mogućnostima studiranja i stručnog usavršavanja na njemu.

Posjetitelje Dana otvorenih vrata upoznat će se sa studijskim programima Fakulteta, te će svi imati priliku posjetiti zanimljive fakultetske laboratorije i upoznati se s nizom znanstvenih istraživanja i projekata.

Bit će tu i brojnih pokusa u kojima posjetitelji mogu sudjelovati te predstavljanja izuma i modernih tehnoloških uređaja koje su osmislili i razvili djelatnici i studenti Fakulteta u posljednjih nekoliko godina. Na štandovima će bit izloženi svi najnoviji i najzanimljiviji FER-ovski gadgeti, te niz raznoraznih autonomnih vozila, strojeva i robota.

Predstavnici studentskih udruga i klubova pružit će budućim brucošima informacije o studentskim usavršavanjima, razmjenama i praksama, te o sudjelovanju u sportskim natjecanjima, izletima i studentskom životu. Nastavnici, studenti i stručno osoblje fakulteta bit će tijekom cijelog dana na raspolaganju za sva pitanja. Ulaz svim posjetiteljima je besplatan.