Eric Schmidt se propisno osramotio

Eric Schmidt  se propisno osramotio
Wikipedia

Glavni Googleov čovjek, Eric Schmidt, propisno se osramotio u intervjuu koji je dao na Cato Institute u Washingtonu. Naime, nije bio u stanju ispravno objasniti kako Incognito mode funkcionira.

Također, postao je glavna tema medija koji se izruguju Ericu kako nema pojma kako proizvodi iz njegovog „dvorišta“ rade. Eric je naglasio kako je Incognito mode odličan izbor ako ne želite da vas prate federalna i državna vlast. Svi su ga zbunjeno gledali, a Eric Schmidt je bio samouvjeren dajući ovu izjavu.

Međutim, Incognito mode skriva online aktivnost korisnika, međutim ISP-ovi će i dalje znati IP adresu s koje je pristupljeno web stranicama. Što je još najbolje, i sam Google objašnjava kako vas Incognito mode ne skriva od vašeg poslodavca, davatelja internetskih usluga ili web stranica koje ste posjetili.

Ovo nije prvi put da se Eric Schmidt osramotio ovako javno, nego se to događa prilično često. Naravno, mediji jedva čekaju neku njegovu provalu da se mogu „naslađivati“ i bacati to pod nos Googleu.

Tko zna kako je čovjeku kada mu objasne da baš i ne zna kako mu funkcioniraju proizvodi i usluge na čijem je on čelu. Dragi Eric, sljedeći put možda uzmi savjetnika kraj sebe.