Četvrti PMI Dayz ovog vikenda u Osijeku

Četvrti PMI Dayz ovog vikenda u Osijeku
Shutterstock

Predstojećeg vikenda, od petka 26. do nedjelje 28. svibnja, u Osijeku će se održati četvrto izdanje PMI Dayza, regionalne konferencije voditelja projekata. Događaj i ove godine organiziraju udruga PMI Hrvatska i osječki Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT).

Jedna je to od tri poslovne konferencije u Hrvatskoj koje u svom sadržaju sustavno pokrivaju i teme iz upravljanja projektima. Cilj je popularizirati tu tematiku kako bi šira publika shvatila važnost upravljanja projektima. Konferencija omogućava svakom sudioniku da kroz niz stručnih predavanja pronađe nešto što će mu konkretno pomoći u budućnosti.

Događaj će okupiti voditelje projekata iz Hrvatske i susjednih zemalja, konkretno Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Oni će kroz niz tematskih predavanja renomiranih predavača moći saznati više o pojedinim temama vezanim uz upravljanje projektima. Konferencija promiče struku voditelja projekata i pokušava osvijestiti ideju kako je u svakom projektu potrebno primijeniti niz tehnika i procesa koji će osigurati učinkovito izvođenje pojedinih aktivnosti u okvirima planiranog budžeta, rokova, kvalitete i opsega.

Trodnevna konferencija započinje Pretkonferencijskim danom koji će se održati u petak, 26. svibnja uz cjelodnevni trening o NeuroLeadershipu pod nazivom „Osobna produktivnost i upravljanje“. Tema ovogodišnje konferencije, koja počinje u subotu, 27. svibnja, je „Projekti mijenjaju svijet“. I ove godine PMIDayzi namijenjeni su isticanju dobrih praksi projektnog menadžmenta u različitim poslovnim okruženjima i primjenama, što će nazočni moći vidjeti kroz osam predavanja.

U nedjelju, 28. svibnja, održat će se Postkonferencija - Open Air Workshop. Riječ je o tradicionalnom druženju u neformalnoj atmosferi te uz gastronomske specijalitete Slavonije i Baranje. Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenoj internetskoj stranici događaja na adresi www.pmidayz.com.