CES 2016: Zdravlje je uvijek izvor interesa

CES 2016: Zdravlje je uvijek izvor interesa
Dražen Tomić

„Sajam je ispunio moja očekivanja kada je riječ o pronalaženju strateških partnera s time da oni dolaze i iz fitnes svijeta, ali i zdravstvenog svijeta. Svi uključivo i mene jedva čekaju da proizvod bude gotov“, ističe direktorica Live Gooda koji je na sajam u Las Vegasu došao s proizvodom pod imenom Body Recog.

Riječ je o proizvodu, ističe Ana Bušić, koji je namijenjen i običnim, ali i profesionalnim korisnicima pritom će unutar aplikacije biti moguće kupiti i neke dodatne opcije kako bi praćenje vašeg zdravlja bilo jednostavnije.

Ipak kada govori o razvoju proizvoda ističe kako on ide teško, jer mnogo detalja treba riješiti kako bi sustav funkcionirao na pravi način. Očekuje da bi prva aplikacija trebala biti gotovo već negdje u travnju ove godine.

Što se tiče dolaska na CES Anita Bušić ističe kako je sajam u Las Vegas pravo mjesto gdje treba biti jer se može očekivati posjet zainteresiranih iz cijelog svijeta jer to jedino CES može ponuditi na jednom mjestu. Tako je ona imala zainteresirane iz SAD-a, Kanade, Australije, Francuske, Velike Britanije i mnogih drugih zemalja, a to je nešto što CES jednostavno donosi sa sobom, još jednom ističe Anita Bušić i zaključuje da iako je na sajam došla sama da se ovaj dolazak svakako isplatio.