CARNet objavio program 2. studentskog dana „Suvremene tehnologije u obrazovanju“

CARNet objavio program 2. studentskog dana „Suvremene tehnologije u obrazovanju“
Fotolia

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet objavila je program 2. studentskog dana „Suvremene tehnologije u obrazovanju“ koji će se održati 23. i 24. travnja 2015. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Tematska okosnica programa vezana je uz obrazovne trendove 21. stoljeća s naglaskom na mogućnost primjene pojedinih obrazovnih trendova u obrazovanju.

Događanje STO 2015 dio je skupa Deseti dani Osnovnih škola - Prema kvalitetnoj školi, koji se održava od 23. do 25. travnja 2015. u Splitu. Skup će započeti svečanom ceremonijom otvaranja 23. travnja 2015. godine na Filozofskom fakultetu u čijem će se prostoru, naredni dan, 24. travnja 2015. odvijati program STO događanja, dok će program Desetih dana Osnovnih škola započeti u subotu, 25. travnja 2015. u Osnovnoj školi Mejaši.

Događanje STO 2015 namijenjeno je prvenstveno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima - budućim učiteljima, no i svim ostalim studentima, učiteljima, stručnim suradnicima, savjetnicima te znanstveno-nastavnim djelatnicima zainteresiranim za primjenu informacijsko komunikacijske tehnologije u obrazovanju.

STO 2015 obuhvatit će zanimljiva i inspirativna predavanja, praktične radionice, demonstracije primjera dobre prakse primjene tehnologije u obrazovanju te nagradno natjecanje za studente pod nazivom "Danas sam ja učitelj!“

Na poveznici rasporeda programa na mrežnim stranicama događanja na adresi http://sto.carnet.hr/2015/program/raspored_programa pogledajte koje sve radionice i prezentacije primjera dobre prakse očekuju sudionike na samom događanju 23. i 24. travnja. Klikom na naziv pojedinog sadržaja, dostupan je kratki opis radionice, tj. prezentacije.

Prijave na natjecanje „Danas sam ja učitelj“ otvorene su do 13. ožujka. Više informacija o samom natjecanju i uvjetima prijave možete pronaći na adresi http://sto.carnet.hr/2015/natjecanje_za_studente.

Za dodatne informacije o 2. studentskom danu posjetite stranice http://sto.carnet.hr/2015.