Canon osvojio 3 EISA Awards 2017 nagrade za fotoaparate i objektiv

Canon osvojio 3 EISA Awards 2017 nagrade za fotoaparate i objektiv
Canon

Tvrtka Canon osvojila je 3 EISA Awards nagrade za svoje proizvode, te je žiri imenova Canon vodećim proizvođačem u klasi. EOS 5D Mark IV proglašen je „EISA-nim profesionalnim DSLR fotoaparatom za 2017./2018.“, EOS 77D dobio je nagradu „EISA-in DSLR fotoaparat za 2017./2018.“, a Canon EF 16-35mm F2.8L III USM ponio je titulu „EISA-inog profesionalnog DSLR objektiva za 2017./2018.“.

EISA-in urednički savjet sastavljen od predstavnika više od 50 međunarodno priznatih časopisa iz 20 europskih država plus SAD-a i Australije nagrađuje nove proizvode koji spajaju najnapredniju tehnologiju i tražene značajke s najboljim performansama u klasi.

„Canon već dugo u branši prati reputacija ponude proizvoda visoke kvalitete koji korisnicima omogućuju da ispričaju najbolju priču u životu kroz otključavanje njihovih kreativnih potencijala te uz podršku, pouzdanost i dosljednost. Povratne informacije o našim proizvodima kroz nagrade kao što su ove dobivene od EISA-e vrh su naših stremljenja jer nastojimo nuditi revolucionarna rješenja koja će biti vodeća u klasi te omogućiti fotografima širom svijeta da otkriju, snime i podijele svoje jedinstvene priče putem medija fotografije.“, komentirao je Lee Bonniface, direktor marketinga odjela slikovnih rješenja za male korisnike u Canonu Europe.