Besplatne radionice društvenih mreža i emailinga u sklopu EU projekta Online Europe

Besplatne radionice društvenih mreža i emailinga u sklopu EU projekta Online Europe

Od 28.02. do 07.03.2015. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, odviti će se 8 dana radionica razmjene znanja i dobre prakse iz područja informatičko-komunikacijskih tehnologija na kojem će sudjelovati 32 mladih iz EU zemalja. Dio radionica je otvoren za javnost te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i obogate svoju riznicu znanja.

Predavanja i radionice će se održati iz područja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp. Sudionici na projektu dolaze iz partnerskih organizacija Cultural Artistic Association Plac iz Slovenije, Ecomission 21st Century Association iz Bugarske te domaće organizacije Urbana mladež iz Zagreba.

Specifičnost ovoga projekta razmjene mladih je da su sudionici također i predavači te se prijenos znanja odvija u jednoj opuštenoj i neformalnoj atmosferi.  Mladi istražuju nova područja, usvajaju nova znanja te ujedno uče biti predavači. Projekt je baziran na volonterskoj osnovi te financiran od strane Europske unije.

Besplatna predavanja i radionice otvorene za javnost su sljedeće;
Osnove Facebook reklama  03.03. utorak od 10:00 - 11:00h
LinkedIn kao poslovni profil 04.03. srijeda od 10:00 - 11:00h
Gmail  osnove 04.03. srijeda od 15:00 - 16:00h
MailChimpa - profesionalni vizualni emailing 06.03. petak od 10:00 - 11:00h

Napomena: S obzirom da su sudionici iz europskih država sva predavanja i radionice održati će se na engleskom jeziku. Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na [email protected]. Potrebno je poslati ime i prezime te radionicu na kojoj ćete sudjelovati.

Sve aktivnosti će se održati u Funk Lounge Hostelu na adresi Rendićeva 28, Zagreb.
Nakon završetka radionica, na internet portalu urbane mladeži www.urbanamladez.hr moći ćete skinuti rezultate projekta ove razmjene.