Besplatna edukacija Osnove Linux RedHat uz Housing uz suradnju s ICTBusiness.info i Edukacija.hr

Besplatna edukacija Osnove Linux RedHat uz Housing uz suradnju s ICTBusiness.info  i Edukacija.hr

Stručnjaci svih formata kojima je područje interesa tehnologija znaju da razvoj iste donosi novosti i izazove za čije savladavanje moraju biti u toku s vremenom. Formalna edukacija daje jedan čvrsti okvir koji je potrebno nadograđivati jer suprotno znači zaostajanje za novim trendovima i tehnologijama koje su srž svakog razvoja neovisno o području interesa.

Edukacija je prirodni slijed svakog razvojnog puta stručnjaka, a pogotovo u IT-u gdje brzina razvoja tehnologije uvjetuje poseban fokus na edukaciju kao potvrdu usvojenih znanja i vještina. U Housingu smo upravo zbog toga u suradnji sa ICTBusiness portalom te portalom Edukacija.hr  odlučili ponuditi dvije besplatne edukacije kao uvid u ono što prosječnog korisnika očekuje u daljnjoj edukaciji.

Želimo Vam skrenuti pažnju na bitne stvari, proširiti vidike te Vas zainteresirati za Vaš osobni razvoj kako u profesionalnom tako i u osobnom smislu. Housing u suradnji s partnerima shvaća važnost ovog procesa, te smo upravo zbog toga odlučili ponuditi uvid u dvije edukacije koje nosiocima certifikata daju kompetitivnu prednost na tržištu rada, te potvrđuju znanja potrebna za uspješno snalaženje u dinamičnom svijetu tehnologije i upravljanja projektima.

Online format izvođenja omogućava jednostavno praćenje uz sučelje za interaktivno sudjelovanje u obrazovnom procesu. Vaše mišljenje nam je važno stoga aktivno sudjelujte u edukaciji i budite dio obrazovnog procesa kao procesa koji jamči razvoj vlastitih potencijala i mogućnosti. Jednostavnost jamči efikasnost te se nadamo da ćete imati pozitivna iskustva u usvajanju novih znanja s nama.

 

Više informacija:

Besplatna online edukacija Osnove CompTIA Project +

Link: http://www.housing.hr/hr/Uvodna_stran/Osnove_CompTIA_Project_2/

 

Besplatna online edukacija Osnove RedHat Linux sistemska administracija

Link: http://www.housing.hr/hr/Uvodna_stran/Osnove_RedHat_Linux/