B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj

B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj
Screenshot / Youtube

Prvi SF Youtube show u Hrvatskoj zajednički su lansirali B.net i News Bar. Kapetan, Klingor i Tuvojka, posada „internetskog broda Browser“, glavni su akteri serijala „B.trek - Duboko Međumrežje“, a nove epizode nasmijavat će gledatelje svakog ponedjeljka na službenom YouTube kanalu B.neta.

Mjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojem posada Browsera, koju je utjelovila ekipa News Bara, na urnebesan način oživljava kultne Zvjezdane staze, serijal koji je prošle godine proslavio svoj 50. rođendan i koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj fanova diljem svijeta. Sudeći po prvim reakcijama, hrvatski zaljubljenici u znanstvenu fantastiku i fanovi Zvjezdanih staza dobro su prihvatili ovu ideju, budući da su prve dvije epizode serijala pogledane više od deset tisuća puta.

Novi projekt B.net je popratio i posebnom akcijom za njihove korisnike te su za sve ljubitelje znanstvene fantastike znatno pojačali ponudu tog žanra u svojoj videoteci. Tako se od ovog mjeseca po cijeni već od 10 kuna mogu pogledati neki od vodećih SF naslova današnjice kao što su Dolazak, Interstellar, Putnici, Gamer, Čuvari, Dredd, Peti element, Riddick, Planet majmuna: Postanak, Zvjezdane staze, Zvjezdane staze: U tami, Različita, Pandorum, Looper, Enderova igra, Wolverine, Morgan, Bitka za Pacifik, Čovjek od čelika, Transformers: Doba izumiranja, Lockout, Ispod kože, Posljednji dani na Marsu i Harlock: Svemirski pirat.