Apple uređaji odlaze van iz svlačionice LA Clippersa

Apple uređaji odlaze van iz svlačionice LA Clippersa
Antun Jastrić

Da, da... čini se kako košarkaši L.A Clippersa više neće smjeti nositi sa sobom Apple uređaje, a kamoli ih koristiti. Bivši izvršni direktor tvrtke Microsoft i sadašnji vlasnik Clippersa, Steve Ballmer dao je jasno do znanja kako neće previše tolerirati da njegovi igrači i stručno vodstvo kluba iz svojih torbi i džepova vade iPhone uređaje ili neke druge Appleove gadgete.

"Tim uređajima ne možemo vjerovati, ne želim da neke neugodne slike iscure na internet. Moji igrači ne mogu riskirati svoje karijere i ugled kluba da se njihove gole slike pojavljuju javno. Žao mi je ,ali mi trebamo neku drugu tehnologiju i uređaje." - poručio je Ballmer što misli o Appleu.

Ako ste mislili možda da je to sve što je Ballmer izgovorio, onda se varate. Također, naglasio je kako je iPhone mali uređaj i nije dostojan za njegove košarkaše ?! nevjerojatno...no, jedno je sigurno - Ballmer je poručio da želi vidjeti isključivo Microsoftove uređaje u rukama svojih igrača.

"Većina igrača je na Windows uređajima, dok samo nekolicina njih nije." - opet je bio jasan Ballmer. Za tu "nekolicinu" ova poruka je bila jasna - bacite te Apple proizvode dok se ne razljutim. Ja, Steve Ballmer to vam naređujem. A pazite sad ovo....

"Zar oni stvarno misle da ću im platiti milijune i gledati ih da izgledaju kao manekeni za feminizirane uređaje iz Cupertina?" - poludio je Ballmer na Apple i "nekolicinu" igrača koji vole iPhone iPad uređaje. No, dobro, pojavile su se informacije da Ballmer baš neće otimati iz ruku iPhone svojim igračima, no da opet ti igrači neće previše dobro proći kod njega. Kada će biti u pitanju neki novi ugovor, traženje slobodnih dana i slično onaj tko se služio iPhone uređajem sigurno neće biti u Ballmerovoj milosti. Čini se kako je ovaj materijal vrlo zanimljiv medijima i novinarima jer su ga prenijele mnoge medijske kuće. Prvo su se mnogi čudili ovakvim izjavama Ballmera, no mnogi su odmah podsjetili kako očito ne poznaju dobro Ballmerovu ćud i narav.