AdScanner dobitnik Global Telecoms Business nagrade u Londonu

AdScanner dobitnik Global Telecoms Business nagrade u Londonu
Pixabay

Domaća tvrtka AdScanner i Telekom Austrija Grupa dobitnici su nagrade Global Telecoms Business za inovacije u području telekom industrije. Nagradu je na svečanoj dodjeli u Londonu u ime kompanije AdScanner preuzeo generalni direktor Marin Ćurković.

GTB Telecoms Innovation Summit & Awards nagrađuje najuspješnije telekomunikacijske projekte iz cijelog svijeta.

Ovaj renomirani događaj u telekom industriji, s tradicijom dugom 22 godine, u prvi plan stavlja najbolja partnerstva operatora i dobavljača te njihova zajednička rješenja koja su uspjela demonstrirati istinsku inovaciju, svladati sve prepreke i iznjedriti uspješan projekt koji mijenja način na koji doživljavamo telekomunikacije.

Zajedničkim snagama s vodećim austrijskim telekom operaterom, A1 Telekomom, AdScanner, kažu iz te tvrtke, želi mijenjati viziju telekomunikacijske, marketinške i oglašivačke industrije.

„Inovativnost projekta proizlazi iz tehnologije na kojoj se usluga temelji, a to je algoritam za automatizirano praćenje oglašivačkih aktivnosti na televizijskom tržištu. Jedinstveno rješenje ima široku primjenu, pa je stoga razvijen Marketing Cockpit koji integrira različite setove podataka kao što su podaci o oglašivačkim aktivnostima, televizijskoj gledanosti, prodajnim podacima klijenta, Google trendovi, aktivnosti na društvenim mrežama, podaci o vremenskoj prognozi i sl., kako bi medijskim stručnjacima omogućio bolje upravljanje budžetima i prodajnim aktivnostima“, rekao je direktor i osnivač AdScannera Marin Ćurković.