Schneider Electric proširio ponudu UPS uređaja za podatkovne centre

Schneider Electric proširio ponudu UPS uređaja za podatkovne centre

Foto: Schneider Electric

Francuska kompanija Schneider Electric predstavila je novitete u svojoj ponudi uređaja za neprekidno napajanje iz serije Galaxy-V. Riječ je o UPS-ovima koji su namijenjeni za velike podatkovne centre i industrijske aplikacije.

Uvećani rasponi snage uređaja Galaxy VX kreću se od 500 do 1500 kilovata, a zadovoljavaju potrebe za većom dostupnošću jer pružaju potpunu, višestruko upotrebljivu energetsku podršku tržištu s raznolikim podatkovnim centrima. Uređaje te serije karakterizira modularni dizajn s distribuiranim komponentama. Ona mogu namještati redundantnost i kapacitet energetskog sustava putem inkrementalnih energetskih ormarića od 250 kW po jedinici. Zahvaljujući dvama ulazno/izlaznim ormarićima, Galaxy VX otklanja potrebu za promjenom ulazno/izlaznog ormarića prilikom povećavanja snage, što omogućuje internu redundantnost energije.

Uređajem se upravlja putem rješenja StruxureOn za nadzor na daljinu, koje se temelji na računalstvu u oblaku. Također, Galaxy VX pruža tri načina rada kako bi se optimizirala učinkovitost IT okruženja. U pitanju je način rada s dvostrukom konverzijom (Double Conversion Mode), Eco Mode i ECOnversion. Uređaji spomenute serije dolazi s fleksibilnim opcijama za pohranu baterija, uključujući i litij-ion koji poboljšava pohranu sigurnosnih kopija, pojednostavljuje održavanje te smanjuje troškove i zagađenje. Galaxy VX optimiziran je za poboljšane mogućnosti punjenja litij-iona te se u situacijama višestrukih prekida napajanja strujom vrlo brzo prazni i puni.

Još iz kategorije

Microsoft predstavio programski jezik za kvantna računala

Microsoft predstavio programski jezik za kvantna računala

13.12.2017. komentiraj

Microsoft je ovog tjedna predstavio Q#, programski jezik koji bi trebao biti prilagođen potrebama programiranja za kvantna računala. Osim jezika, prezentirani su i alati te simulatori koji bi programerima trebali pomoći u izradi rješenja za novu eru računarstva.

Barišić: Nastavak rasta prihoda i dobiti, broj zaposlenih probio 400 u 2017. godini

Barišić: Nastavak rasta prihoda i dobiti, broj zaposlenih probio 400 u 2017. godini

13.12.2017. komentiraj

Gledajući na godinu iza nas predsjednik Uprave King ICT-a Plamenko Barišić ističe kako je ona bila izazovna, a predviđeni je rast prihoda od 10 posto u 2017. u odnosu na prošlu godinu, više od 400 zaposlenih i ekspanzija poslovanja, pokazatelji su uspješnosti zacrtanog smjera. Pritom Barišić ističe i kako kompanija iduće godine slavi 20 godina poslovanja.

Booking.com proširuje pristup online Booking Assistantu

Booking.com proširuje pristup online Booking Assistantu

13.12.2017. komentiraj

Tvrtka Booking.com objavila je proširenje pilot-verzije svoje nove usluge i chatbota za podršku korisnicima pod nazivom Booking Assistant, koji je odsad dostupan diljem svijeta za rezervacije napravljene na engleskom jeziku. Booking Assistant je najnovija mogućnost Booking.com-ove platforme za razmjenu poruka te spaja tehnologiju umjetne inteligencije s već sada izvrsnom korisničkom podrškom Booking.com-a.