LG u Amsterdamu predstavlja proizvode za digitalno označavanje

LG u Amsterdamu predstavlja proizvode za digitalno označavanje

Foto: LG

Sajam Integrated Systems Europe (ISE), koji se ovog tjedna održava u Amsterdamu, okupio je brojne poznate proizvođače elektroničke, audio i video opreme. Među njima je i korejski LG koji predstavlja razne proizvode iz B2B portfelja, između ostalih i proizvode za digitalno označavanje.

Glavna atrakcija LG-evog štanda na sajmu je prozirni 55-inčni OLED displej Transparent. Uz brojne tehnološke novosti, najzanimljiviji aspekt tog proizvoda je njegov prozirni OLED displej. Proizvođač najavljuje kako će ta tehnologija posebno doći do izražaja u maloprodajnim prostorima i umjetničkim galerijama gdje se proizvodi i izlošci mogu postaviti iza prozirnog displeja na kojem se prikazuju videozapisi ili specijalni efekti.

Na sajmu prezentiraju i karakteristike Open Frame zaslona pomoću instalacije Canyon Attractor koja se sastoji od 60 ekrana u konkavnim i konveksnim konfiguracijama. Ti zasloni mogu odlično dočarati prilagodljivost OLED tehnologije i njezine slike. Oblik i veličinu displeja moguće je prilagoditi različitim potrebama svake industrije pa se tako mogu koristiti kao velika video instalacija, ili kao informacijski displej prilagodljiv svakom prostoru.

Još jedna od atrakcija LG-evog štanda u Amsterdamu je 0.6 mm tanki video zid Even Bezel. Njegovi tanki okviri čine ga izvrsnim izborom za oglašavanje proizvoda iz svijeta mode i ljepote. LG je također predstavio video zid za digitalno oglašavanje koji može isporučiti sliku svjetline od 1500 niti te se može koristiti i u jako osvijetljenim prostorima.

Osim navedenih novosti, korejska tvrtka na sajmu ISE još predstavlja i sustav displeja za informacije o letovima (FIDS), 86 i 88-inčne displeje Ultra Stretch te IPS interaktivne digitalne ploče (IDB) s UHD kvalitetom slike. Također predstavljaju i njihovo 65-inčno rješenje za UHD video-konferencije te OLED Wallpaper TV, kao i široku ponudu drugih zaslona namijenjenih poslovnoj upotrebi.

Još iz kategorije

Kako Bosch transformira vožnju uz povezane usluge

Kako Bosch transformira vožnju uz povezane usluge

16.02.2018. komentiraj

Na konferenciji ConnectedWorld 2018 Bosch će predstaviti asortiman usluga mobilnosti i usluga koje se temelje na povezivosti. Iz te tvrtke poručuju kako povezivost olakšava život sudionicima u prometu te povećava sigurnost i praktičnost smanjujući razinu stresa na cestama diljem svijeta.

Vipnet predstavio jedinstveno sigurnosno rješenje u svojoj ICT ponudi

Vipnet predstavio jedinstveno sigurnosno rješenje u svojoj ICT ponudi

15.02.2018. komentiraj

Vipnetova ponuda za poslovne korisnike - Vip Metronet Business Solutions, bogatija je za automatiziranu platformu koja omogućuje kompanijama pravovremeno i učinkovito otkrivanje sigurnosnih prijetnji i incidenata – Vectra Cognito rješenje.

Viber i Dimelo dogovorili partnerstvo na polju digitalne korisničke podrške

Viber i Dimelo dogovorili partnerstvo na polju digitalne korisničke podrške

09.02.2018. komentiraj

Tijekom 2017., servise za slanje poruka koristilo je 2,5 milijardi ljudi, a jačanje tog trenda očekuje se i u 2018. Umjetna inteligencija i chatbotovi predstavljat će važan faktor u procesu prihvaćanja komunikacije porukama od strane brendova.