HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

Foto: HP

Na globalnom događaju za partnere, HP Reinvent, tvrtka HP predstavila je viziju zaštite ispisa na radnom mjestu. Partnerima su ponudili nove alate za zaštitu okruženja ispisa, promjenu procesa ispisa u tvrtkama i transformiranje usluga servisiranja.

Budući da se tijek rada redefinira u skladu s transformacijom digitalnog okruženja, nova rješenja osmišljena su za nesmetani ispis, što uključuje bolju zaštitu protiv napada, povezivanje različitih uređaja i mobilnost. HP posljednjih mjeseci vrlo veliku pozornost daje povećanju sigurnosti pri ispisu, budući da su mrežni pisači često najranjivija meta u poslovnim mrežama.

„Redefiniranjem pristupa ispisu u svijetu koji funkcionira na zahtjev HP svojim partnerima pruža sjajna rješenja za korisnike. U skladu s razvojem kibernetskog prostora i transformacijom tijeka rada, nastojimo unaprijediti poslovanje partnera novim inovativnim uslugama i rješenjima za jednostavan i siguran ispis, čime im se omogućuju dodatne usluge i prilike za rast prihoda“, izjavio je predsjednik odjela za izradu slika i ispis u tvrtki HP Enrique Lores.

Na forumu je tvrtka predstavila nekoliko zanimljivih rješenja za sigurnost i učinkovitost ispisa. HP Connection Inspector nova je ugrađena sigurnosna značajka koja omogućuje zaštitu pisača od zlonamjernog softvera pomoću naprednih značajki samooporavka. HP Roam novo je univerzalno rješenje ispisa za poslovne korisnike koje omogućuje izradu ispisa bilo kad, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja, te sigurno dohvaćanje sadržaja ispisa na sve većem broju mjesta za ispis u uredu, kod kuće ili na javnim mjestima.

HP Solutions Hub omogućuje stvaranje integriranih tijekova rada koji uključuju mobilni pristup i standardni postupak prijave koji služi za zaštitu te se primjenjuje ovisno o okruženju. Na forumu HP Reinvent tvrtka je predstavila i novu generaciju sustava Smart Device Services, komplet alata u oblaku i značajki predviđanja koji će poboljšati usluge servisiranja.

Također su proširili portfelj A3 pisača, a dvije nove platforme dostupne su u različitim konfiguracijama. Na istom su događaju najavili i nove skenere za poslovne primjene, kao i nadolazeće uređaje za kućnu upotrebu i male urede.

Još iz kategorije

Combis po prvi put na 3T konferenciji predstavio Excursor

Combis po prvi put na 3T konferenciji predstavio Excursor

21.03.2018. komentiraj

Tvrtka Combis je na 3T - Tourism, Travel & Tech konferenciji ekskluzivno predstavila novu digitalnu platformu za podršku u prodaji i oglašavanju izleta i drugog  vanpansionskog sadržaja - Excursor.

Nimbus data izradio SSD od 100 TB

Nimbus data izradio SSD od 100 TB

21.03.2018. komentiraj

Potreba za pohranom podataka sve je veća, što proizvođače diskova dodatno motivira kako bi na tržište plasirali uređaje kapaciteta kakav nikad nije viđen, odnosno, koji bi mogao zadovoljiti potrebe zahtjevnih korisnika. U tom smjeru otišao je Nimbus Data sa svojim Nimbus Data ExaDrive DC100 kapaciteta stotinu terabajta (100TB), što nitko još nije uspio dostići.

Strojno učenje uvelike pomaže Googleu u sprječavanju instaliranja zločudnih aplikacija na Android

Strojno učenje uvelike pomaže Googleu u sprječavanju instaliranja zločudnih aplikacija na Android

20.03.2018. komentiraj

Google se kroz godišnji izvještaj o sigurnosti Androida pohvalio da je taj mobilni operativni sustav pouzdan i siguran kao konkurentski iOS. Oni koji nisu vjerovali u to sad mogu vidjeti i brojke zbog kojih Google slavodobitno govori o Androidu u 2017. godini. Naime, za sve se hvali strojno učenje, koje je implementirano u Google Play Protect uslugu učinilo mnogo na zaštiti korisnika.