HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

Foto: HP

Na globalnom događaju za partnere, HP Reinvent, tvrtka HP predstavila je viziju zaštite ispisa na radnom mjestu. Partnerima su ponudili nove alate za zaštitu okruženja ispisa, promjenu procesa ispisa u tvrtkama i transformiranje usluga servisiranja.

Budući da se tijek rada redefinira u skladu s transformacijom digitalnog okruženja, nova rješenja osmišljena su za nesmetani ispis, što uključuje bolju zaštitu protiv napada, povezivanje različitih uređaja i mobilnost. HP posljednjih mjeseci vrlo veliku pozornost daje povećanju sigurnosti pri ispisu, budući da su mrežni pisači često najranjivija meta u poslovnim mrežama.

„Redefiniranjem pristupa ispisu u svijetu koji funkcionira na zahtjev HP svojim partnerima pruža sjajna rješenja za korisnike. U skladu s razvojem kibernetskog prostora i transformacijom tijeka rada, nastojimo unaprijediti poslovanje partnera novim inovativnim uslugama i rješenjima za jednostavan i siguran ispis, čime im se omogućuju dodatne usluge i prilike za rast prihoda“, izjavio je predsjednik odjela za izradu slika i ispis u tvrtki HP Enrique Lores.

Na forumu je tvrtka predstavila nekoliko zanimljivih rješenja za sigurnost i učinkovitost ispisa. HP Connection Inspector nova je ugrađena sigurnosna značajka koja omogućuje zaštitu pisača od zlonamjernog softvera pomoću naprednih značajki samooporavka. HP Roam novo je univerzalno rješenje ispisa za poslovne korisnike koje omogućuje izradu ispisa bilo kad, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja, te sigurno dohvaćanje sadržaja ispisa na sve većem broju mjesta za ispis u uredu, kod kuće ili na javnim mjestima.

HP Solutions Hub omogućuje stvaranje integriranih tijekova rada koji uključuju mobilni pristup i standardni postupak prijave koji služi za zaštitu te se primjenjuje ovisno o okruženju. Na forumu HP Reinvent tvrtka je predstavila i novu generaciju sustava Smart Device Services, komplet alata u oblaku i značajki predviđanja koji će poboljšati usluge servisiranja.

Također su proširili portfelj A3 pisača, a dvije nove platforme dostupne su u različitim konfiguracijama. Na istom su događaju najavili i nove skenere za poslovne primjene, kao i nadolazeće uređaje za kućnu upotrebu i male urede.

Još iz kategorije

Fujitsu Day u Zagrebu okupio više od 120 ICT stručnjaka

Fujitsu Day u Zagrebu okupio više od 120 ICT stručnjaka

18.10.2017. komentiraj

U dvorani Panorama zagrebačkog hotela Westin održan je prvi Fujitsu Day Hrvatska, koji je okupio više od 120 ICT stručnjaka i poduzetnika. Pod motom Human centric innovation – Digital co-creation razgovaralo se o najnovijim tehnološkim trendovima i najaktualnijim temama kao što su, primjerice, digitalna transformacija, podatkovni centri u eri digitalne transformacije i Windows Server 2016.

TOP 5 besplatnih alternativa za Adobe Photoshop

TOP 5 besplatnih alternativa za Adobe Photoshop

18.10.2017. komentiraj

Alati za uređivanje fotografija poprilično su dostupni u današnje vrijeme, većinom su besplatni i činjenica je da jako malo njih može postići makar djelić onoga što se čini s profesionalnom Adobe Photoshop. No, postoje oni koji su blizu samog vrha i predstavit ćemo vam ih kroz ovaj tekst.

DJI predstavio tehnologiju za prepoznavanje i praćenje dronova

DJI predstavio tehnologiju za prepoznavanje i praćenje dronova

16.10.2017. komentiraj

DJI, vodeći svjetski proizvođač civilnih dronova i tehnologija za snimanja iz zraka, predstavio je AeroScope, novo rješenje za prepoznavanje i praćenje dronova s ​​postojećom već ugrađenom tehnologijom koja omogućava sigurnosno praćenje dronova, ali i sve sigurnosne i pravne aspekte kao i aspekte privatnosti kada je u pitanju korištenje dronova, tvrde u DJI-u.