HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

HP potiče partnere na redefiniranje pristupa ispisu

Foto: HP

Na globalnom događaju za partnere, HP Reinvent, tvrtka HP predstavila je viziju zaštite ispisa na radnom mjestu. Partnerima su ponudili nove alate za zaštitu okruženja ispisa, promjenu procesa ispisa u tvrtkama i transformiranje usluga servisiranja.

Budući da se tijek rada redefinira u skladu s transformacijom digitalnog okruženja, nova rješenja osmišljena su za nesmetani ispis, što uključuje bolju zaštitu protiv napada, povezivanje različitih uređaja i mobilnost. HP posljednjih mjeseci vrlo veliku pozornost daje povećanju sigurnosti pri ispisu, budući da su mrežni pisači često najranjivija meta u poslovnim mrežama.

„Redefiniranjem pristupa ispisu u svijetu koji funkcionira na zahtjev HP svojim partnerima pruža sjajna rješenja za korisnike. U skladu s razvojem kibernetskog prostora i transformacijom tijeka rada, nastojimo unaprijediti poslovanje partnera novim inovativnim uslugama i rješenjima za jednostavan i siguran ispis, čime im se omogućuju dodatne usluge i prilike za rast prihoda“, izjavio je predsjednik odjela za izradu slika i ispis u tvrtki HP Enrique Lores.

Na forumu je tvrtka predstavila nekoliko zanimljivih rješenja za sigurnost i učinkovitost ispisa. HP Connection Inspector nova je ugrađena sigurnosna značajka koja omogućuje zaštitu pisača od zlonamjernog softvera pomoću naprednih značajki samooporavka. HP Roam novo je univerzalno rješenje ispisa za poslovne korisnike koje omogućuje izradu ispisa bilo kad, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja, te sigurno dohvaćanje sadržaja ispisa na sve većem broju mjesta za ispis u uredu, kod kuće ili na javnim mjestima.

HP Solutions Hub omogućuje stvaranje integriranih tijekova rada koji uključuju mobilni pristup i standardni postupak prijave koji služi za zaštitu te se primjenjuje ovisno o okruženju. Na forumu HP Reinvent tvrtka je predstavila i novu generaciju sustava Smart Device Services, komplet alata u oblaku i značajki predviđanja koji će poboljšati usluge servisiranja.

Također su proširili portfelj A3 pisača, a dvije nove platforme dostupne su u različitim konfiguracijama. Na istom su događaju najavili i nove skenere za poslovne primjene, kao i nadolazeće uređaje za kućnu upotrebu i male urede.

Još iz kategorije

InfoDom razvio rješenje GRC FOOD e-Controller

InfoDom razvio rješenje GRC FOOD e-Controller

15.12.2017. komentiraj

Tvrtka InfoDom iz Zagreba ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava za projekt Razvoj inovativnog proizvoda za samoprocjenu regulatorne usklađenosti, procjenu zrelosti i kontroling za područje održive proizvodnje i prerade hrane – GRC FOOD e-Controller, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. - 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.492.732,20 kuna, od čega su bespovratna sredstva 785.655,72 kune. Projekt je započeo s provedbom 18. prosinca 2016., a završava 18. prosinca 2017. godine.

Comminusu CFO Innovation nagrada za BI aplikaciju

Comminusu CFO Innovation nagrada za BI aplikaciju

15.12.2017. komentiraj

Zagrebačka tvrtka Comminus koja je razvila Business Intelligence aplikaciju myReports dobila je na The CFO Innovation Awards 2017 u Singapuru nagradu “Editor's Choice Award 2017 - Excellence in Analytics Transformation” nagradu i prvo je poduzeće iz Hrvatske koje je osvojilo ovu prestižnu azijsku nagradu iz područja financijskog menadžmenta.

Schneider Electric implementirao rješenje za kvalitetu potrošnje električne energije u Messer Croatia Plin

Schneider Electric implementirao rješenje za kvalitetu potrošnje električne energije u Messer Croatia Plin

15.12.2017. komentiraj

Schneider Electric prošle je godine isporučio složeno primarno srednjenaponsko postrojenje tipa MCset ugrađeno u glavnu trafostanicu kompanije Messer Croatia Plin d.o.o. Uz navedeno postrojenje sada je implementiran i nadzorni sustav EcoStruxure Power Monitoring Expert, koji će omogućiti praćenje i analizu potrošnje i kvalitete električne energije u stvarnom vremenu, te je jedan od preduvjeta za dobivanje ISO 50001 certifikata.