Epson predstavio svoj prvi laserski instalacijski 4K 3LCD projektor

Epson predstavio svoj prvi laserski instalacijski 4K 3LCD projektor

Foto: Epson

Na sajmu ISE, koji se održava u Amsterdamu, predstavljaju se brojne AV novosti i rješenja u segmentu integracije sustava. Epson je iskoristio tu manifestaciju kako bi predstavio svoj prvi 4K 3LCD laserski instalacijski projektor.

Riječ je o modelu oznake EB-L12000Q, projektoru 12,000 lumena koji je namijenjen iznajmljivanju ili fiksnim instalacijama najvišeg ranga za događaje, festivale, turističke atrakcije, velike auditorije, poslovne sajmove i trgovačke centre te za druge primjene. Kompatibilan je s 4K objektivima serije projektora EB-L1000 što mu daje veliku prilagodljivost.

Spomenuti model predstavljen je u paru s EB-L20000U, prvim Epsonovim uređajem namijenjenom sve popularnijem segmentu kompaktnih WUXGA projektora snage 20.000 lumena. Oba modela dolaze s istim kućištem projektiranim da odgovara standardnim tubularnim čeličnim okvirima te ih je jednostavno montirati u postojeće okružje, a mogu raditi projekciju iz svih kutova, uključujući i portretni način.

Prvog dana sajma predstavili su i ambijentalni video projektor EV-100, 2000-lumenski model koji može funkcionirati kao projektor ili kao rasvjetno tijelo. Prikladan je za nadzirana okružja kao što su maloprodajni izložbeni saloni, trgovački izlozi, muzejske postave ili izložbe. Taj model može prikazivati informacije, video materijale, pokretne uzorke, pa čak i mapirati projekciju na manje predmete. Osim spomenutih projektora, Epson u Amsterdamu predstavlja i niz drugih modela namijenjenih za razne poslovne i prezentacijske segmente.

Još iz kategorije

Kako Bosch transformira vožnju uz povezane usluge

Kako Bosch transformira vožnju uz povezane usluge

16.02.2018. komentiraj

Na konferenciji ConnectedWorld 2018 Bosch će predstaviti asortiman usluga mobilnosti i usluga koje se temelje na povezivosti. Iz te tvrtke poručuju kako povezivost olakšava život sudionicima u prometu te povećava sigurnost i praktičnost smanjujući razinu stresa na cestama diljem svijeta.

Vipnet predstavio jedinstveno sigurnosno rješenje u svojoj ICT ponudi

Vipnet predstavio jedinstveno sigurnosno rješenje u svojoj ICT ponudi

15.02.2018. komentiraj

Vipnetova ponuda za poslovne korisnike - Vip Metronet Business Solutions, bogatija je za automatiziranu platformu koja omogućuje kompanijama pravovremeno i učinkovito otkrivanje sigurnosnih prijetnji i incidenata – Vectra Cognito rješenje.

Viber i Dimelo dogovorili partnerstvo na polju digitalne korisničke podrške

Viber i Dimelo dogovorili partnerstvo na polju digitalne korisničke podrške

09.02.2018. komentiraj

Tijekom 2017., servise za slanje poruka koristilo je 2,5 milijardi ljudi, a jačanje tog trenda očekuje se i u 2018. Umjetna inteligencija i chatbotovi predstavljat će važan faktor u procesu prihvaćanja komunikacije porukama od strane brendova.