Dell EMC predstavio 14. generaciju PowerEdge poslužitelja

Dell EMC predstavio 14. generaciju PowerEdge poslužitelja

Foto: Dell EMC

Dell EMC je najavio dostupnost nove generacije svojih najprodavanijih poslužitelja kako bi pomogao klijentima da ubrzaju svoju IT transformaciju. Dizajn 14. generacije PowerEdge poslužiteljskog portfelja tvori skalabilnu, automatiziranu i sigurnu računalnu platformu za tradicionalne i cloud-nativne aplikacije, baziranu na novim Intel Xeon Scalable procesorima.

“Četrnaesta generacija Dell EMC PowerEdge poslužitelja poboljšava svjetski najprodavaniji poslužiteljski portfelj, dizajniran da bi pogonio IT transformaciju naših klijenata. Naša moderna infrastrukturna rješenja odsad diktiraju igru u današnjoj digitalnoj ekonomiji. S našom 'cyber-resilient' arhitekturom i inovacijama u segmentu performansi, omogućavamo klijentima da ostvare svoj poslovni potencijal”, rekao je predsjednik Divizije poslužiteljskih rješenja u Dell EMC-u Ashley Gorakhpurwalla.

Skalabilna poslovna arhitektura PowerEdge poslužitelja pomaže korisnicima da učinkovito odgovore na zahtjeve u poslovnom okruženju pomoću boljih performansi za tradicionalna, virtualna i cloud-nativna radna opterećenja u softverski-definiranom podatkovnom centru. Novi portfelj poslužitelja, visoko-optimiziran za NVMe pohranu, pomaže korisnicima ubrzati raspodjelu softverski-definirane pohrane podataka i stack-ove hiper-konvergirane infrastrukture.

OpenManage Enterprise sa snažnim RESTful API, nudi alate za automatsku dodjelu, osvježavanje, motrenje i održavanje. Robusna cyber-otporna arhitektura omogućuje korisnicima da zaštite, otkriju, oporave i umirove poslužitelje kroz Kriptografski pouzdani 'boot', zaključavanje i brisanje sustava. Poslužitelji će biti inkorporirani u uređaje za pohranu i podatkovne uređaje, hiper-konvergirane uređaje i serije, hibridne cloud platforme, 'ready nodove i bundlove' i ostala rješenja iz Dell EMC-a.

PowerEdge R940, R740, R740xd, R640, i C6420 poslužitelji već su sada dostupni diljem svijeta. Modeli FC640 i M640 bit će dostupni kasnije tijekom godine, kao i Dell EMC rješenja bazirana na PowerEdge poslužiteljima.

Još iz kategorije

Novi Greyp električni bicikl povezan HT eSIM tehnologijom je prvi takav bicikl na europskom tržištu

Novi Greyp električni bicikl povezan HT eSIM tehnologijom je prvi takav bicikl na europskom tržištu

22.09.2017. komentiraj

Hrvatski Telekom i hrvatski proizvođač električnih bicikala Greyp sklopili su suradnju za novi model Greyp električnog bicikla, koji će HT podržati novom inovativnom uslugom eSIM. To je velika inovacija na hrvatskom tržištu, ali i unutar Deutsche Telekom grupe, a povezani električni bicikl očekuje se na tržištu iduće proljeće.

Rješenja tvrtke Mojo Networks stižu u našu regiju

Rješenja tvrtke Mojo Networks stižu u našu regiju

22.09.2017. komentiraj

Jedan od vodećih proizvođača Wi-Fi rješenja baziranih na cloud tehnologiji, američka tvrtka Mojo Networks, potpisala je partnerski ugovor s tvrtkom AdriNet. Time je osigurala distribuciju svojih Wi-Fi rješenja za cijelu Adria regiju.

IP EXPO Nordic 2017 započeo u Stockholmu, Span jedan od izlagača

IP EXPO Nordic 2017 započeo u Stockholmu, Span jedan od izlagača

21.09.2017. komentiraj

IP EXPO su vodeći europski IT događaji za one koji žele saznati kakvi su trendovi u IT svijetu, koje su posljednje inovacije i kako utječu na unapređenje poslovaja.  Odgovore na ova i brojna druga pitanja, saznat će posjetitelji IP EXPO Nordica 2017, u Stockholmu, od 21. do 22. rujna. Span je jedan od izlagača na ovogodišnjem IP EXPO Nordic 2017.