Dell EMC predstavio 14. generaciju PowerEdge poslužitelja

Dell EMC predstavio 14. generaciju PowerEdge poslužitelja

Foto: Dell EMC

Dell EMC je najavio dostupnost nove generacije svojih najprodavanijih poslužitelja kako bi pomogao klijentima da ubrzaju svoju IT transformaciju. Dizajn 14. generacije PowerEdge poslužiteljskog portfelja tvori skalabilnu, automatiziranu i sigurnu računalnu platformu za tradicionalne i cloud-nativne aplikacije, baziranu na novim Intel Xeon Scalable procesorima.

“Četrnaesta generacija Dell EMC PowerEdge poslužitelja poboljšava svjetski najprodavaniji poslužiteljski portfelj, dizajniran da bi pogonio IT transformaciju naših klijenata. Naša moderna infrastrukturna rješenja odsad diktiraju igru u današnjoj digitalnoj ekonomiji. S našom 'cyber-resilient' arhitekturom i inovacijama u segmentu performansi, omogućavamo klijentima da ostvare svoj poslovni potencijal”, rekao je predsjednik Divizije poslužiteljskih rješenja u Dell EMC-u Ashley Gorakhpurwalla.

Skalabilna poslovna arhitektura PowerEdge poslužitelja pomaže korisnicima da učinkovito odgovore na zahtjeve u poslovnom okruženju pomoću boljih performansi za tradicionalna, virtualna i cloud-nativna radna opterećenja u softverski-definiranom podatkovnom centru. Novi portfelj poslužitelja, visoko-optimiziran za NVMe pohranu, pomaže korisnicima ubrzati raspodjelu softverski-definirane pohrane podataka i stack-ove hiper-konvergirane infrastrukture.

OpenManage Enterprise sa snažnim RESTful API, nudi alate za automatsku dodjelu, osvježavanje, motrenje i održavanje. Robusna cyber-otporna arhitektura omogućuje korisnicima da zaštite, otkriju, oporave i umirove poslužitelje kroz Kriptografski pouzdani 'boot', zaključavanje i brisanje sustava. Poslužitelji će biti inkorporirani u uređaje za pohranu i podatkovne uređaje, hiper-konvergirane uređaje i serije, hibridne cloud platforme, 'ready nodove i bundlove' i ostala rješenja iz Dell EMC-a.

PowerEdge R940, R740, R740xd, R640, i C6420 poslužitelji već su sada dostupni diljem svijeta. Modeli FC640 i M640 bit će dostupni kasnije tijekom godine, kao i Dell EMC rješenja bazirana na PowerEdge poslužiteljima.

Još iz kategorije

Osječki Spin predstavio vlastito rješenje za upravljanje projektima

Osječki Spin predstavio vlastito rješenje za upravljanje projektima

23.11.2017. komentiraj

Prošlog je tjedna u Zagrebu održano 11. izdanje PMI Foruma, najveće konferencije u Hrvatskoj posvećene projektnom menadžmentu. Uz brojne zanimljive teme, posjetiteljima su se predstavili i partneri u organizaciji, a među njima je bio i osječki Spin.

Nova usluga GitHuba pomagati će developerima otkloniti ranjivosti u programskom kodu

Nova usluga GitHuba pomagati će developerima otkloniti ranjivosti u programskom kodu

22.11.2017. komentiraj

Platforma za razvoj aplikacija i raznog softvera GitHub, predstavila je novu uslugu koja traži zavisnosti (eng., dependencies) u JavaScript i Ruby programskim jezicima vezane uz ranjivosti te potom alarmira vlasnika ukoliko pronađe koju. Time se ubrzava posao jer svaka pronađena ranjivost automatski se bilježi pa olakšava projekte developerima tako što će znati koja od zavisnosti ima zabilježenu ranjivost.

Neoinfo razvija intranet portal za Croatia Airlines

Neoinfo razvija intranet portal za Croatia Airlines

20.11.2017. komentiraj

Ugovor o razvoju novog intranet portala za Croatia Airlines potpisala je nedavno zagrebačka softverska tvrtka Neoinfo. Projekt uz razvoj uključuje dizajn i sigurnost tog portala koji će koristiti zaposlenici Croatia Airlinesa. Na njemu će biti dostupne razne informacije i dokumentacija, a služit će i kao centralna točka za pristup raznim sustavima i aplikacijama. Portal se temelji na IBM WebSphere i Java tehnologiji.