Comping najbolji Microsoft Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini

Comping najbolji Microsoft Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini

Foto: Dražen Tomić

Microsoft je objavio pobjednike i finaliste za 2014. godinu - Microsoft Partner of the Year Awards, a nagradu će dobiti i hrvatska tvrtka Comping. Nagrada se dodjeljuje partnerima koji uz pomoć Microsoft tehnologije stvaraju revolucionarna poslovna rješenja. Prestižne nagrade dobitnicima biti će uručene na Microsoft Worldwide Partner Konferenciji koja će se održati 13.-17. srpnja 2014. u Washingtonu, SAD.

„To je dokaz naše profesionalnosti i entuzijazma u stvaranju poslovnih rješenja, naše produktivnosti i stručnosti u upotrebi vrhunske tehnologije. Biti odabran u konkurenciji od 28.000 rješenja iz 117 zemalja u 46 područja nominacija, jamstvo je vrhunskog poslovnog rješenja“,  ističe Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Kolaboracija Microsofta i Compinga bazirana je na kreiranju poslovnih rješenja za upravljanje odnosa s klijentima, kombinirajući snagu Microsoftovih alata i platformi s Compingovim ekspertizom u području upravljanja odnosa s kupcima (CRM).

Compingova poslovna rješenja temeljenja na upravljanju odnosa s korisnicima ključni su elementi uspješne poslovne filozofije modernih organizacija koji automatiziraju procese korisničke podrške te upravljanja poslovnim prilikama. ContactInCloud, LoyaltyInCloud rješenja su koja personaliziraju svakog korisnika, spoznaju njegove zahtjeve i ispravnom reakcijom vode prema poboljšanju korisničkog iskustva.

„Priznanje najboljeg svjetskog Midmarket Solution Provider Partner za 2014. godinu u konkurenciji više od 3000 nominacija potvrda je Compingu za sva iznimna postignuća u kategoriji kreiranja jedinstvenih poslovnih rješenja kao što su, kontaktni centar u oblaku (ContactInCloud), Program vjernosti u oblaku (LoyaltyInCloud), Upravljanja projektima u oblaku (ProjectInCloud), Upravljanja prodajom u oblaku (SalesInCloud), Upravljanja događajima u oblaku (EventInCloud), Upravljanja proizvodnjom u oblaku (ManufactureInCloud) itd. Cilj nam je i u budućnosti pratiti trendove i stvarati nove, te nuditi svoja rješenja i uz pomoć partnera u Hrvatskoj i inozemstvu koji su prepoznali vrijednost samih rješenja za krajnje korisnike“, ističe Trpimir Kvesić iz Compinga.

Koristeći Compingova rješenja bazirana na Microsoft tehnologiji, organizacije imaju mogućnost povezivanja svih aspekata svoje informatičke infrastrukture s dubinskom analizom svojih kupaca te na taj način voditi poboljšanju korisničkog iskustva i povećanju njihove lojalnosti.

Razvijajući poslovna rješenja na Microsoftovim tehnologijama korisnicima je također omogućeno korištenje naprednije i efikasnijeg IT okruženja s najvišim nivoom sigurnosti  - uz znatno smanjene troškove.

Još iz kategorije

Stevenson: Energijom će se trgovati putem „energetskog interneta“

Stevenson: Energijom će se trgovati putem „energetskog interneta“

24.05.2018. komentiraj

Prvog dana 12. Combis konferencije u Poreču veliki broj sudionika privuklo je dugo najavljivano plenarno predavanje powered by HT 'The Future and What to do About it' jednog od najcjenjenijih svjetskih futurista Marka Stevensona. Stevenson je publici pružio svoja predviđanja za budućnost te istaknuo kakve se promjene u društvu događaju u pogledu tehnologije, energije, upravljanja, zdravstva i trgovine. Stevenson je pojasnio i zašto je 'business as usual' razmišljanje zapravo recept za katastrofu.Prvog dana 12. Combis konferencije u Poreču veliki broj sudionika privuklo je dugo najavljivano plenarno predavanje powered by HT 'The Future and What to do About it' jednog od najcjenjenijih svjetskih futurista Marka Stevensona. Stevenson je publici pružio svoja predviđanja za budućnost te istaknuo kakve se promjene u društvu događaju u pogledu tehnologije, energije, upravljanja, zdravstva i trgovine. Stevenson je pojasnio i zašto je 'business as usual' razmišljanje zapravo recept za katastrofu.

Combis konferencija otvorena najavom rekordnog broja dodatnih događanja

Combis konferencija otvorena najavom rekordnog broja dodatnih događanja

23.05.2018. komentiraj

Otvoreno je 12. izdanje Combis konferencije u Poreču, jedne od vodećih ICT konferencija koja je ove godine okupila više od 500 sudionika – etabliranih ICT stručnjaka i onih koji će to tek postati - studenata računalnih fakulteta. Na službenom otvaranju konferencije sudionicima su se predstavili mladi talenti iz Combisa koji su u vrijeme začetka Combis konferencije bili još u srednjoškolskim klupama. Karla Karin, Antonija Šimić, Ilija Ranogajec, Mario Car i Mario Malenica su na mladenački jedinstven način uveli sudionike konferencije u bogat trodnevni konferencijski sadržaj te dokazali da je COMBISu snažan fokus na mladim talentima unutar kompanije, jer kao što su i sami primijetili, malo je tvrtki koje s punim povjerenjem ističu mlade na važnim događanjima.

Švedska fintech tvrtka Instantor predstavila novi proizvod za procjenu rizika za zajmove

Švedska fintech tvrtka Instantor predstavila novi proizvod za procjenu rizika za zajmove

23.05.2018. komentiraj

Švedska fintech tvrtka Instantor predstavila je novi proizvod Insight, za kojeg ističu da će transformirati način na koji financijske organizacije procjenjuju rizik za podnositelje zahtjeva za zajmove.