Comping najbolji Microsoft Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini

Comping najbolji Microsoft Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini

Foto: Dražen Tomić

Microsoft je objavio pobjednike i finaliste za 2014. godinu - Microsoft Partner of the Year Awards, a nagradu će dobiti i hrvatska tvrtka Comping. Nagrada se dodjeljuje partnerima koji uz pomoć Microsoft tehnologije stvaraju revolucionarna poslovna rješenja. Prestižne nagrade dobitnicima biti će uručene na Microsoft Worldwide Partner Konferenciji koja će se održati 13.-17. srpnja 2014. u Washingtonu, SAD.

„To je dokaz naše profesionalnosti i entuzijazma u stvaranju poslovnih rješenja, naše produktivnosti i stručnosti u upotrebi vrhunske tehnologije. Biti odabran u konkurenciji od 28.000 rješenja iz 117 zemalja u 46 područja nominacija, jamstvo je vrhunskog poslovnog rješenja“,  ističe Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Kolaboracija Microsofta i Compinga bazirana je na kreiranju poslovnih rješenja za upravljanje odnosa s klijentima, kombinirajući snagu Microsoftovih alata i platformi s Compingovim ekspertizom u području upravljanja odnosa s kupcima (CRM).

Compingova poslovna rješenja temeljenja na upravljanju odnosa s korisnicima ključni su elementi uspješne poslovne filozofije modernih organizacija koji automatiziraju procese korisničke podrške te upravljanja poslovnim prilikama. ContactInCloud, LoyaltyInCloud rješenja su koja personaliziraju svakog korisnika, spoznaju njegove zahtjeve i ispravnom reakcijom vode prema poboljšanju korisničkog iskustva.

„Priznanje najboljeg svjetskog Midmarket Solution Provider Partner za 2014. godinu u konkurenciji više od 3000 nominacija potvrda je Compingu za sva iznimna postignuća u kategoriji kreiranja jedinstvenih poslovnih rješenja kao što su, kontaktni centar u oblaku (ContactInCloud), Program vjernosti u oblaku (LoyaltyInCloud), Upravljanja projektima u oblaku (ProjectInCloud), Upravljanja prodajom u oblaku (SalesInCloud), Upravljanja događajima u oblaku (EventInCloud), Upravljanja proizvodnjom u oblaku (ManufactureInCloud) itd. Cilj nam je i u budućnosti pratiti trendove i stvarati nove, te nuditi svoja rješenja i uz pomoć partnera u Hrvatskoj i inozemstvu koji su prepoznali vrijednost samih rješenja za krajnje korisnike“, ističe Trpimir Kvesić iz Compinga.

Koristeći Compingova rješenja bazirana na Microsoft tehnologiji, organizacije imaju mogućnost povezivanja svih aspekata svoje informatičke infrastrukture s dubinskom analizom svojih kupaca te na taj način voditi poboljšanju korisničkog iskustva i povećanju njihove lojalnosti.

Razvijajući poslovna rješenja na Microsoftovim tehnologijama korisnicima je također omogućeno korištenje naprednije i efikasnijeg IT okruženja s najvišim nivoom sigurnosti  - uz znatno smanjene troškove.

Još iz kategorije

Kako Bosch transformira vožnju uz povezane usluge

Kako Bosch transformira vožnju uz povezane usluge

16.02.2018. komentiraj

Na konferenciji ConnectedWorld 2018 Bosch će predstaviti asortiman usluga mobilnosti i usluga koje se temelje na povezivosti. Iz te tvrtke poručuju kako povezivost olakšava život sudionicima u prometu te povećava sigurnost i praktičnost smanjujući razinu stresa na cestama diljem svijeta.

Vipnet predstavio jedinstveno sigurnosno rješenje u svojoj ICT ponudi

Vipnet predstavio jedinstveno sigurnosno rješenje u svojoj ICT ponudi

15.02.2018. komentiraj

Vipnetova ponuda za poslovne korisnike - Vip Metronet Business Solutions, bogatija je za automatiziranu platformu koja omogućuje kompanijama pravovremeno i učinkovito otkrivanje sigurnosnih prijetnji i incidenata – Vectra Cognito rješenje.

Viber i Dimelo dogovorili partnerstvo na polju digitalne korisničke podrške

Viber i Dimelo dogovorili partnerstvo na polju digitalne korisničke podrške

09.02.2018. komentiraj

Tijekom 2017., servise za slanje poruka koristilo je 2,5 milijardi ljudi, a jačanje tog trenda očekuje se i u 2018. Umjetna inteligencija i chatbotovi predstavljat će važan faktor u procesu prihvaćanja komunikacije porukama od strane brendova.