Canon predstavio drugo izdanje treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE

Canon predstavio drugo izdanje treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE

Foto: Canon

Tvrtka Canon predstavila je drugo izdanje treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE. Drugo izdanje portfelja spojilo je najnovije hardverske i softverske tehnologije tvrtke Canon, s ciljem da tvrtkama ponude sigurna i poznata rješenja za rad s dokumentima u oblaku.

Novi portfelj imageRUNNER ADVANCE funkcionirat će na platformi Unified Firmware Platform (UFP) koja nudi poznatije korisničko iskustvo i okruženje za menadžere. Tijekom stalnog nadzora provjerava se ima li ranjivosti i prije nego ih postanete svjesni, čime se štedi vrijeme i novac. Stalnim dodavanjem novih značajki i ažuriranja uređajima oprema ostaje posve funkcionalna i posve sigurna uz minimalan trud korisnika. Zahvaljujući UFP-u korisnici znaju da je njihovo ulaganje sigurno, a nije potrebno ni mijenjati flote uređaja sa svakim ažuriranjem.

Drugo izdanje treće generacije portfelja imageRUNNER ADVANCE namijenjeno je glatkom povezivanju uredske tehnologije s oblakom i nudi bogatu ponudu modela koji će odgovarati svim korisničkim potrebama. Nadograđeni uređaji nude integrirana rješenja, uključujući skeniranje u oblak, rješenje za upravljanje izlaznim dokumentima uniFLOW Online Express te rješenje za provjeru autentičnosti Universal Login Manager utemeljeno na uređajima.

Obnovljeni portfelj imageRUNNER Advance može se integrirati i s drugim rješenjima za snimanje dokumenata i upravljanje njima, uključujući uniFLOW i Therefore Online. Mogućnost povezivanja s oblakom nudi tvrtkama prilagodbu preduvjeta specifičnih tijekova rada s dokumentima specifičnom uređaju.

Drugo izdanje treće generacije platforme imageRUNNER ADVANCE krasi robusna sigurnost i kontrola nad flotom pisača uz glatku integraciju hardvera i softvera. Prijava na uređaj radi provjere autentičnosti korisnika znači da se i zadaci poslani s mobilnih uređaja odrađuju na siguran način i uz zaštitu povjerljivosti do njihova izdanja.

Da bi se spriječilo neovlašteno raspačavanje povjerljivih informacija, pojedinačnim se korisnicima mogu onemogućiti razne funkcije uređaja, dok vizualne i zvučne obavijesti Original Reminder upozoravaju korisnike kad podaci iz skeniranih izvornika ostanu na uređaju.

uniFLOW Online Express nudi kompletnu vidljivost tijeka ispisa te omogućuje voditeljima da upravljaju troškovima ispisa i ograniče pristup značajkama ili uređajima prema odjelima, radnim grupama ili pojedinačno. I ispis u svojstvu gosta omogućuje siguran ad hoc ispis s mobilnih uređaja bez pristupa mreži tvrtke.

Zahvaljujući konzoli za upravljanje imageWARE korisnici mogu daljinski provjeriti status uređaja i potrošnog materijala. Uz to, zaposlenici mogu sigurno snimati ili ispisivati dokumente u pokretu i brzo uključiti svoje mobilne uređaje izravno u poslovne tijekove rada.

Nova serija imageRUNNER ADVANCE dostupna je od veljače 2018., a uniFLOW Online Express bit će dostupan od travnja 2018.

Još iz kategorije

IBM predstavio najmanje računalo na svijetu

IBM predstavio najmanje računalo na svijetu

22.03.2018. komentiraj

IBM je na svojoj Think 2018 konferenciji u Las Vegasu predstavio računalo veličine 1mm x 1mm koje ima jednaku procesnu moć kao IBM-ovo desktop računalo s početka 90-ih godina. Ovo mikroskopsko računalo predviđeno je kao potrošno a ugrađivalo bi se u etikete i pakiranja kao što su barkodovi, praćenja i prijave kretanja robe u transportu.

Combis po prvi put na 3T konferenciji predstavio Excursor

Combis po prvi put na 3T konferenciji predstavio Excursor

21.03.2018. komentiraj

Tvrtka Combis je na 3T - Tourism, Travel & Tech konferenciji ekskluzivno predstavila novu digitalnu platformu za podršku u prodaji i oglašavanju izleta i drugog  vanpansionskog sadržaja - Excursor.

Nimbus data izradio SSD od 100 TB

Nimbus data izradio SSD od 100 TB

21.03.2018. komentiraj

Potreba za pohranom podataka sve je veća, što proizvođače diskova dodatno motivira kako bi na tržište plasirali uređaje kapaciteta kakav nikad nije viđen, odnosno, koji bi mogao zadovoljiti potrebe zahtjevnih korisnika. U tom smjeru otišao je Nimbus Data sa svojim Nimbus Data ExaDrive DC100 kapaciteta stotinu terabajta (100TB), što nitko još nije uspio dostići.