Vipnet ponovno nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner

Vipnet ponovno nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner

Jedanaestu godinu zaredom tvrtka Vipnet dobila je certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Taj operater naglašava kako se ističe kvalitetom procesa upravljanja ljudskim potencijalima te svojim zaposlenicima nudi velike mogućnosti razvoja karijere.

Najbolje rezultate tvrtka je postigla u područjima Strategije i Odnosa prema zaposlenicima. Do toga su, kažu, došli zahvaljujući pozicioniranosti funkcije upravljanja ljudskim potencijalima unutar organizacije, njezinoj strateškoj ulozi i aktivnom upravljanju organizacijskom kulturom te mnogobrojnim kanalima interne komunikacije, uvažavanju prijedloga zaposlenika kao i beneficijama koje nudi stalnim i privremenim zaposlenicima.

„Veliku važnost pridajemo stvaranju nove vrijednosti našim korisnicima kroz inovativnost i timski rad naših zaposlenika. Naglaskom na postavljanju novih standarda u upravljanju ljudskim resursima, neprestano potičemo zaposlenike da razmišljaju van poznatih okvira. Proces digitalne transformacije kroz koji prolazimo, osim pozitivnog učinka na korisničko iskustvo, itekako doprinosi i daljnjem usavršavanju naših zaposlenika. Ponosni smo na činjenicu da smo već 11 godina u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca na tržištu, a Certifikat Poslodavac Partner potvrda nam je da smo ustrajni u namjeri da stvorimo poticajno radno okruženje za zaposlenike“, istaknuo je direktor odjela za ljudske resurse i korporativne komunikacije Ivan Bartulović.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Što se krije iza Shazama

INFOGRAFIKA: Što se krije iza Shazama

20.01.2018. komentiraj

Apple je preuzeo Shazam za 400 milijuna američkih dolara. Konkretno, riječ je o aplikaciji za prepoznavanje glazbe i razvila se do te mjere da već nakon nekoliko sekundi prepoznaje svaku pjesmu koja svira u prostoru oko vas.

Inflacija od 1,1% u 2017. godini nakon tri godine pada cijena

Inflacija od 1,1% u 2017. godini nakon tri godine pada cijena

19.01.2018. komentiraj

S godišnjim rastom potrošačkih cijena od 1,2% u prosincu zaključena je 2017. godina u kojoj je ostvaren prosječan rast cijena od 1,1% nakon tri deflatorne godine. Umjeren rast potrošačkih cijena ostvaren je u kontekstu rasta domaće potražnje te rasta uvoznih cijena od kojih je najveći utjecaj imao rast cijena nafte i hrane na svjetskom tržištu.

PC tržište palo u 2017. za još 2,8 posto

PC tržište palo u 2017. za još 2,8 posto

19.01.2018. komentiraj

Tržište osobnih i prijenosnih računala još uvijek je u problemima, a potvrđuje to Gartner u svom godišnjem izvješću. Naime, pad se nastavlja na kvartalnoj i godišnjoj razini, što znači da proizvođači još uvijek ne pronalaze način kako preokrenuti situaciju u svoju korist.