Poslovna inteligencija uselila u nove prostore i najavljuju novi rast

Poslovna inteligencija uselila u nove prostore i najavljuju novi rast

Domaća ICT tvrtka Poslovna inteligencija otvorila je vrata svog novog ureda u poslovnom kompleksu na zagrebačkoj Trešnjevci. Novi prostor zadržao je industrijski stil i tvorničko ozračje bivše tvornice Heruc, a prostire se na impresivnih 1.500 četvornih metara.

Poslovna inteligencija u posljednjih nekoliko godina doživjela je značajan rast, zahvaljujući mnogobrojnim uspješnim projektima na kojima radi diljem svijeta, a uspjeh je popratilo i povećanje tvrtke u broju njihovih konzultanata te potreba za većim poslovnim prostorom. Na lokaciji takozvane Fabrike, pod jednim su krovom ujedinjena dva dosadašnja ureda tvrtke, a novi prostor trenutno je radno mjesto za gotovo stotinu zaposlenika zagrebačkog ureda.

Ideja iza uređenja ureda bila je omogućiti konzultantima uspješniju međusobnu komunikaciju, ali i kvalitetniju suradnju s klijentima, te su dodani novi sadržaji kao što su zajedničke prostorije za relaksaciju i edukacijski centar. Industrijski ured može podržati i preko 140 zaposlenika, što potvrđuje da Poslovna inteligencija očekuje daljnji rast kroz narednih nekoliko godina, te je velika vjerojatnost da će se uredu pridružiti još novih konzultanata.

„Prošle godine proslavili smo 15 godina na IT sceni, a ove godine otvorili smo još jedan ured naše tvrtke BIRD Consulting u Beču, sedmi po redu. Za uspješnu tvrtku poput nas, bilo je prikladno da i uredi pokažu da pratimo trendove, te da zaposlenici, korisnici i partneri jednostavnije i lakše komuniciraju i surađuju. Drago mi je što smo pronašli poslovni prostor koji nam je omogućio da se nakon dugog niza godina opet okupimo na jednoj lokaciji. Najvažnije je da se na radnom mjestu osjećamo ugodno i da je okruženje pozitivno i motivirajuće“, izjavio je predsjednik Uprave Poslovne inteligencije Dražen Oreščanin.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

HGK organizirala panel o transferu tehnologija

HGK organizirala panel o transferu tehnologija

13.12.2017. komentiraj

U Zagrebu je održan panel o transferu tehnologija kojeg je organizirao Centar za industrijski razvoj Hrvatske gospodarske komore. Tom je prilikom ujedno potpisan sporazum s njemačkom tvrtkom Steinbeis 2i kao prvi korak u uspostavljanju Centra za transfer tehnologije Dunavskog područja.

Prihodi od pametnih audio uređaja premašit će 10 milijardi dolara do 2022.

Prihodi od pametnih audio uređaja premašit će 10 milijardi dolara do 2022.

13.12.2017. komentiraj

Prema najnovijoj studiji tvrtke Juniper Research prihodi od prodaje pametnih audio uređaja značajno će rasti u sljedećih pet godina. Oni će se, prema tim izračunima, do 2022. učetverostručiti.

Katinić: Vip Metronet drži 40 posto mobilnog i 30 posto fiksnog tržišta za poslovne korisnike

Katinić: Vip Metronet drži 40 posto mobilnog i 30 posto fiksnog tržišta za poslovne korisnike

13.12.2017. komentiraj

Nakon što je početkom godine preuzeo Metronet drugi po veličini domaći telekom operater Vipnet odlučio se na kombinaciju brandinga u poslovnog segmentu pod novim imenom Vip Metronet Business Solutions. Pritom je zadržao oba brandinga, koristeći se dobrima stranama i jednog i drugog o čemu smo razgovarali sa Sanjinom Katinićem, glavnim direktorom za segment poslovnih korisnika u Vipnetu i član Uprave Metronet telekomunikacija.