Poslovna inteligencija uselila u nove prostore i najavljuju novi rast

Poslovna inteligencija uselila u nove prostore i najavljuju novi rast

Domaća ICT tvrtka Poslovna inteligencija otvorila je vrata svog novog ureda u poslovnom kompleksu na zagrebačkoj Trešnjevci. Novi prostor zadržao je industrijski stil i tvorničko ozračje bivše tvornice Heruc, a prostire se na impresivnih 1.500 četvornih metara.

Poslovna inteligencija u posljednjih nekoliko godina doživjela je značajan rast, zahvaljujući mnogobrojnim uspješnim projektima na kojima radi diljem svijeta, a uspjeh je popratilo i povećanje tvrtke u broju njihovih konzultanata te potreba za većim poslovnim prostorom. Na lokaciji takozvane Fabrike, pod jednim su krovom ujedinjena dva dosadašnja ureda tvrtke, a novi prostor trenutno je radno mjesto za gotovo stotinu zaposlenika zagrebačkog ureda.

Ideja iza uređenja ureda bila je omogućiti konzultantima uspješniju međusobnu komunikaciju, ali i kvalitetniju suradnju s klijentima, te su dodani novi sadržaji kao što su zajedničke prostorije za relaksaciju i edukacijski centar. Industrijski ured može podržati i preko 140 zaposlenika, što potvrđuje da Poslovna inteligencija očekuje daljnji rast kroz narednih nekoliko godina, te je velika vjerojatnost da će se uredu pridružiti još novih konzultanata.

„Prošle godine proslavili smo 15 godina na IT sceni, a ove godine otvorili smo još jedan ured naše tvrtke BIRD Consulting u Beču, sedmi po redu. Za uspješnu tvrtku poput nas, bilo je prikladno da i uredi pokažu da pratimo trendove, te da zaposlenici, korisnici i partneri jednostavnije i lakše komuniciraju i surađuju. Drago mi je što smo pronašli poslovni prostor koji nam je omogućio da se nakon dugog niza godina opet okupimo na jednoj lokaciji. Najvažnije je da se na radnom mjestu osjećamo ugodno i da je okruženje pozitivno i motivirajuće“, izjavio je predsjednik Uprave Poslovne inteligencije Dražen Oreščanin.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

IBM-ova prodaja nadmašila prognoze, ali i dalje bilježi pad

IBM-ova prodaja nadmašila prognoze, ali i dalje bilježi pad

19.10.2017. komentiraj

IBM je u prethodnom kvartalu ostvario prodajne rezultate bolje od prognoza tržišnih analitičara. Taj je rast prodaje ponajviše pogurala grupacija koja se bavi većinom softverskih rješenja te kompanije.

Isporuke potrošačkih uređaja u 2018. će rasti, predviđa Gartner

Isporuke potrošačkih uređaja u 2018. će rasti, predviđa Gartner

19.10.2017. komentiraj

Ukupna svjetska isporuka PC-a, tableta i pametnih telefona u 2018. bi trebala rasti za dva posto u odnosu na ovu godinu te se očekuje prodaja ukupno 2,35 milijardi komada, navodi Gartner u svojoj novoj studiji. Ostvare li se ta predviđanja, bit će to najveći godišnji rast od 2015. Ipak, krivo je pretpostaviti da će se sav rast temeljiti isključivo na mobilnim telefonima.

Osam hrvatskih tvrtki među 50 najbrže rastućih u srednjoj Europi

Osam hrvatskih tvrtki među 50 najbrže rastućih u srednjoj Europi

19.10.2017. komentiraj

Osam hrvatskih tehnoloških poduzeća našlo se na ovogodišnjoj Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih u regiji srednje Europe po kriteriju prihoda. Osim toga, dvije su se tvrtke našle na popisu kategorije Zvijezde u usponu.