M SAN grupa postala regionalni distributer DJI dronova

M SAN grupa postala regionalni distributer DJI dronova

Domaća grupacija M SAN postala je regionalni distributer dronova tvrtke DJI, jednog od najvećih proizvođača bespilotnih letjelica u svijetu. M SAN će njihove proizvode distribuirati u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

„Preuzeli smo distribuciju s ciljem da svim zainteresiranim kupcima omogućimo dostupnost ovih sofisticiranih dronova. Uvođenje komercijalnih i profesionalnih dronova tvrtke DJI u naš portfelj logičan je korak u kontinuiranom razvoju distributivnog asortimana vrhunskih proizvoda“, izjavio je član uprave M SAN Grupe Žarko Kruljac.

On dodaje kako će u ponudi imati cijeli spektar dronova DJI, od malih modela, poput Sparka, sve do profesionalnih dronova kao što su Mavic, Phantom i Inspire. Osim letjelica, distribuirat će i dodatnu opremu za njih, uključujući i profesionalne video kamere Zenmuse rezolucija do 5,2K na 30fps te DJI Goggles video naočale koje pilotima-snimateljima omogućavaju visoku preciznost u upravljanju DJI dronovima, čak i pri velikim brzinama.

Uz gradnju distributivne mreže, djelatnici MR Servisa, servisnog centra M SAN Grupe, prolaze specijalističku obuku za održavanje i servisiranje DJI dronova.

„Brendovi u našoj distribuciji imaju osiguranu servisnu podršku. Svi naši djelatnici specijalizirani za IT segment posjeduju međunarodno priznate certifikate koji su jamstvo stručnog znanja i osposobljenosti za održavanje i servisiranje osobnih računala, laptopa, stacionarnih i mobilnih telefona, printera i periferija. Dodatno, specijalizirani su i za uži tehnološki segment na kojemu rade kao što su DJI i Yuneec dronovi“, izjavio je direktor MR Servisa Davor Sever.

Još iz kategorije

HGK organizirala panel o transferu tehnologija

HGK organizirala panel o transferu tehnologija

13.12.2017. komentiraj

U Zagrebu je održan panel o transferu tehnologija kojeg je organizirao Centar za industrijski razvoj Hrvatske gospodarske komore. Tom je prilikom ujedno potpisan sporazum s njemačkom tvrtkom Steinbeis 2i kao prvi korak u uspostavljanju Centra za transfer tehnologije Dunavskog područja.

Prihodi od pametnih audio uređaja premašit će 10 milijardi dolara do 2022.

Prihodi od pametnih audio uređaja premašit će 10 milijardi dolara do 2022.

13.12.2017. komentiraj

Prema najnovijoj studiji tvrtke Juniper Research prihodi od prodaje pametnih audio uređaja značajno će rasti u sljedećih pet godina. Oni će se, prema tim izračunima, do 2022. učetverostručiti.

Katinić: Vip Metronet drži 40 posto mobilnog i 30 posto fiksnog tržišta za poslovne korisnike

Katinić: Vip Metronet drži 40 posto mobilnog i 30 posto fiksnog tržišta za poslovne korisnike

13.12.2017. komentiraj

Nakon što je početkom godine preuzeo Metronet drugi po veličini domaći telekom operater Vipnet odlučio se na kombinaciju brandinga u poslovnog segmentu pod novim imenom Vip Metronet Business Solutions. Pritom je zadržao oba brandinga, koristeći se dobrima stranama i jednog i drugog o čemu smo razgovarali sa Sanjinom Katinićem, glavnim direktorom za segment poslovnih korisnika u Vipnetu i član Uprave Metronet telekomunikacija.