M SAN grupa postala regionalni distributer DJI dronova

M SAN grupa postala regionalni distributer DJI dronova

Domaća grupacija M SAN postala je regionalni distributer dronova tvrtke DJI, jednog od najvećih proizvođača bespilotnih letjelica u svijetu. M SAN će njihove proizvode distribuirati u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

„Preuzeli smo distribuciju s ciljem da svim zainteresiranim kupcima omogućimo dostupnost ovih sofisticiranih dronova. Uvođenje komercijalnih i profesionalnih dronova tvrtke DJI u naš portfelj logičan je korak u kontinuiranom razvoju distributivnog asortimana vrhunskih proizvoda“, izjavio je član uprave M SAN Grupe Žarko Kruljac.

On dodaje kako će u ponudi imati cijeli spektar dronova DJI, od malih modela, poput Sparka, sve do profesionalnih dronova kao što su Mavic, Phantom i Inspire. Osim letjelica, distribuirat će i dodatnu opremu za njih, uključujući i profesionalne video kamere Zenmuse rezolucija do 5,2K na 30fps te DJI Goggles video naočale koje pilotima-snimateljima omogućavaju visoku preciznost u upravljanju DJI dronovima, čak i pri velikim brzinama.

Uz gradnju distributivne mreže, djelatnici MR Servisa, servisnog centra M SAN Grupe, prolaze specijalističku obuku za održavanje i servisiranje DJI dronova.

„Brendovi u našoj distribuciji imaju osiguranu servisnu podršku. Svi naši djelatnici specijalizirani za IT segment posjeduju međunarodno priznate certifikate koji su jamstvo stručnog znanja i osposobljenosti za održavanje i servisiranje osobnih računala, laptopa, stacionarnih i mobilnih telefona, printera i periferija. Dodatno, specijalizirani su i za uži tehnološki segment na kojemu rade kao što su DJI i Yuneec dronovi“, izjavio je direktor MR Servisa Davor Sever.

Još iz kategorije

IBM-ova prodaja nadmašila prognoze, ali i dalje bilježi pad

IBM-ova prodaja nadmašila prognoze, ali i dalje bilježi pad

19.10.2017. komentiraj

IBM je u prethodnom kvartalu ostvario prodajne rezultate bolje od prognoza tržišnih analitičara. Taj je rast prodaje ponajviše pogurala grupacija koja se bavi većinom softverskih rješenja te kompanije.

Isporuke potrošačkih uređaja u 2018. će rasti, predviđa Gartner

Isporuke potrošačkih uređaja u 2018. će rasti, predviđa Gartner

19.10.2017. komentiraj

Ukupna svjetska isporuka PC-a, tableta i pametnih telefona u 2018. bi trebala rasti za dva posto u odnosu na ovu godinu te se očekuje prodaja ukupno 2,35 milijardi komada, navodi Gartner u svojoj novoj studiji. Ostvare li se ta predviđanja, bit će to najveći godišnji rast od 2015. Ipak, krivo je pretpostaviti da će se sav rast temeljiti isključivo na mobilnim telefonima.

Osam hrvatskih tvrtki među 50 najbrže rastućih u srednjoj Europi

Osam hrvatskih tvrtki među 50 najbrže rastućih u srednjoj Europi

19.10.2017. komentiraj

Osam hrvatskih tehnoloških poduzeća našlo se na ovogodišnjoj Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih u regiji srednje Europe po kriteriju prihoda. Osim toga, dvije su se tvrtke našle na popisu kategorije Zvijezde u usponu.