Auto salon s jedinstvenim procesom kupovine rabljenih vozila

Auto salon s jedinstvenim procesom kupovine rabljenih vozila

AutoZubak Neostar u Velikoj je Gorici otvorio prvi auto salon za integriranu online i offline prodaju rabljenih vozila. Kupci u tom salonu više neće morati razgledavati automobile na parkiralištu.

U salonu se nalazi posebna zona s ekranom na dodir na kojem kupac može samostalno, ili uz pomoć osoblja, pregledati sve dostupne automobile u pregledu od 360 stupnjeva i sa svim potrebnim specifikacijama. Za isticanje automobila u posebnoj ponudi, dizajniran je izlog koji ujedno služi i za posebna promotivna događanja.

Slično kao u online trgovinama, kupci u salonu uz pomoć tableta, povezanog sa svakim automobilom, mogu dobiti uvid u tehničke specifikacije i stanje svakoga od njih. Ovo je nastavak ulaganja tvrtke AutoZubak Neostar u nove i napredne tehnologije nakon što su nedavno krenuli s online prodajom automobila.

Još iz kategorije

TOP 100 	najuspješnijih IT tvrtki prema prihodima

TOP 100 najuspješnijih IT tvrtki prema prihodima

24.07.2017. komentiraj

Hrvatske IT tvrtke imale su vrlo uspješnu prošlu poslonu godinu, rasli su prihodi i svi drugi ključni pokataelji poslovanja. Ovog puta vam donosimo TOP 100 najuspješnijih tvrtki prema prihodima. I ove godine ta analiza ne bi bila moguće bez suradnje ICTbusiness.info i tvrtke Bisnode odnosno portala Poslovna.hr.

Prihodi od video igara ove godine će doseći 150 milijardi dolara

Prihodi od video igara ove godine će doseći 150 milijardi dolara

21.07.2017. komentiraj

Industrija video igara uprihodit će u ovoj godini 150 milijardi američkih dolara, od čega će softverski dio činiti tri četvrtine, a hardverski četvrtinu cijelog tog „kolača“. Ako se nastavi ovim tempom, do 2021. godine bi moglo biti dosegnuto 200 milijardi dolara, što jasno pokazuje svu moć i potencijal ove industrije.

SAP povećao očekivanja od prodaje sadržaja u oblaku

SAP povećao očekivanja od prodaje sadržaja u oblaku

21.07.2017. komentiraj

Njemački je SAP objavio kako povećavaju očekivani promet ove godine te će početi otkupljivati svoje dionice s tržišta. Razlog tomu je bolja prodaja od očekivane za koju je zaslužno njihovo glavno softversko rješenje koje u prvom polugodištu 2017. ostvaruje bolje rezultate od planiranih.