Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje

Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje

Foto: ZABA

Bez digitalne pismenosti današnje poslovanje postaje nezamislivo i neodrživo. Dinamične promjene u digitalnome svijetu zahtijevaju kontinuirano usvajanje novih digitalnih znanja te njihovu primjenu.

Vodeći se navedenim, Zagrebačka banka je objavila digitalni vodič za poduzetnike. Riječ je o praktičnom i interaktivnom vodiču koji sadrži sve što je potrebno digitalnom početniku ili naprednom korisniku.

Zabin digitalni vodič nije samo knjiga sa savjetima prenesena na digitalni ekran, već kako ističu, on je interaktivna online platforma, a svi sadržaji u njemu su brzo i lako dostupni pomoću izbornika, dok se razni nepoznati pojmovi mogu pronaći u Rječniku. Samo jednim klikom korisniku se otvara tema koja ga interesira, a sadržaj je pisan vrlo jednostavnim, razumljivim jezikom. Klijenti će tako dobiti korisnu bazu digitalnog znanja, koja će se redovno ažurirati i proširivati novim trendovima i tehnologijama u digitalnoj industriji kako se one razvijaju.

„Početnici mogu naučiti sve od postavljanja profila na društvenim mrežama, izrade web stranice i oglašavanja na Googleu do korištenja Zabinih internetskih usluga kao što su e-zaba, m-zaba i e-poslovnica. Poduzetnicima koji su već savladali početne korake, vodič pak može pomoći da steknu ili poboljšaju znanje o digitalnoj strategiji, digitalnom identitetu, važnosti sadržaja, e-commercu ili digitalnom oglašavanju“, objašnjava Zagorka Mintas, direktorica strategije i razvoja poslovanja za poduzetnike.

Digitalni vodič je u potpunosti besplatan za sve klijente Zabe, a dostupan je svim klijentima koji ga mogu zatražiti kod svojih poduzetničkih bankara.

Još iz kategorije

Rakuten i Techstars zajedno podržavaju startupe

Rakuten i Techstars zajedno podržavaju startupe

19.03.2018. komentiraj

Kao dio projekta promoviranja uzajamno korisne suradnje s developerskim zajednicama, Rakuten je najavio novi akceleratorski program koji će poslužiti kao podrška startupima diljem svijeta. Program nazvan Rakuten akcelerator trebao bi pomoći otkriti i podržati rad poduzetnika u početnim stadijima razvoja poslovanja.

Kako napisati dobar poslovni plan

Kako napisati dobar poslovni plan

14.03.2018. komentiraj

Pokretanje posla nemoguće je bez poslovnog plana i što je on bolji, to su veće šanse da će posao krenuti bolje. Naravno, on ne garantira uspjeh, ali garantira bezbrižniji i bolji početak, što znači da je jako bitno kako ga napraviti na najbolji mogući način.

Pokrenut Zaba Future Academy, plaćena stručna praksa za IT-jevce

Pokrenut Zaba Future Academy, plaćena stručna praksa za IT-jevce

10.03.2018. komentiraj

Nakon uspješne provedbe programa Zaba Banking Academy, namijenjenog studentima ekonomskih usmjerenja, Zagrebačka banka je pokrenula i Zaba Future Academy. Riječ je o programu plaćene stručne prakse za studente informatike i matematike koji će imati priliku učiti i raditi s naprednim IT tehnologijama, najmodernijim razvojnim alatima i matematičkim metodama u bankarstvu.