Twitter ne uspijeva naći put do novih korisnika

Twitter ne uspijeva naći put do novih korisnika

Twitter stagnira već neko vrijeme i to su potvrdili rezultati o rastu broja korisnika na kraju trećeg kvartala ove godine. Riječ je o njih 330 milijuna aktivnih na mjesečnoj razini i to je povećanje od svega 23 milijuna u odnosu na treći kvartal 2015. Ostale društvene mreže bilježe mnogo bolje rezultate i samim time su stabilnije.

Konkretnije, u istom razdoblju Facebook je dodao novih 461 milijun korisnika, WhatsApp njih 400 milijuna, Instagram 400 milijuna, WeChat novih 313 milijuna i Snapchat njih 87 milijuna. S naglaskom na to da Snapchat bilježi samo aktivnost korisnika na dnevnoj razini pa je tih 87 milijuna samim time značajnije.

Twitter na sve to može gledati uz mnogo sjete i nemoći jer nije da se ljudi koji stoje iza njega ne trude. Samo, očito je publika koju privlače posebna i ako ništa, barem je brojka korisnika konstantna i čini se da je to vrhunac do kojeg Twitter takav kakav jest ne može nadmašiti.

Još iz kategorije

Najranjivije aplikacije su one za internet i mobilno bankarstvo

Najranjivije aplikacije su one za internet i mobilno bankarstvo

20.04.2018. komentiraj

Internet bankarstvo s pametnim telefonima proširilo se među korisnicima vrlo brzo, no taj trend nije pratio razvoj sigurnosti aplikacija koje omogućavaju jednostavno, efikasno i brzo bankarenje. Naime, prema istraživanju provedenom od strane Positive Technologies, najranjivije aplikacije upravo su one vezane uz internet bankarstvo!

Vipnet osvojio šest nagrada na Danima komunikacija

Vipnet osvojio šest nagrada na Danima komunikacija

18.04.2018. komentiraj

U sklopu šestog izdanja festivala Dani komunikacija, koji je održan prošlog vikenda u Rovinju, Vipnet je osvojio šest nagrada. Po tri su im pripale u natjecanjima MIXX i Ideja X, od čega je čak četiri dobila kampanja „Nema da nema“.

South Central Ventures investirao je u LittleDot

South Central Ventures investirao je u LittleDot

18.04.2018. komentiraj

South Central Ventures je objavio najnoviju investiciju u svom portfelju- LittleDot. Aplikaciju su osmislili Dario Šimović i doktor Milivoj Jovančević, LittleDot je platforma za povezivanje roditelja s pedijatrima i ostalim liječnicima u stvarnom vremenu, kako bi roditelji dobili stručne savjete i bili u mogućnosti pratiti razvoj djeteta.