Huawei Mate10 Pro - uređaj koji najbolje poznaje vaše navike

Huawei Mate10 Pro - uređaj koji najbolje poznaje vaše navike

Foto: Huawei

U posljednjem desteljeću svjedočili smo velikom napretku u razvoju pametnih telefona, od povezivosti, zaslona, kamere sve do performansi. Huawei je novom Mate serijom definirao novu eru pametnih telefona. Uz prvi na svijetu Kirin AI procesor ugrađen u Huawei Mate10 Pro, Huawei je predstavio inteligentni uređaj koji omogućuje brže i personalizirano korisničko iskustvo.

Uređaj koji vas poznaje

Dok većina uređaja danas vremenom gubi na brzini i vremenu odgovora, Huawei je razvio algoritam strojnog učenja tako da uređaj pamti vaše navike i ponašanje te ostaje brz i nakon dužeg perioda korištenja.

Osim toga, Huawei Mate10 Pro ima inteligentnu kameru koja prepoznaje svijet oko vas. Naime, prilikom fotografiranja kamera prepoznaje različite scene i oblike (zgrade, životinje, osobe...) te prilagođava postavke kako biste dobili savršenu fotografiju. A uz veliku memoriju (6GB+128GB) su vam svi videi, fotografije i aplikacije uvijek na raspolaganju.

Trenutni prijevod na vise od 50 jezika

Krećete li na put izvan zemlje ili se nalazite u restoranu, strani vam jezik nece biti problem jer Huawei Mate10 Pro omogućuje trenutni prijevod na više od 50 jezika. Dovoljno je samo pokrenuti aplikaciju i fotografirati sadržaj koji želite prevesti.

Duži vijek baterije uz kraći vijek punjena

Huawei Mate10 Pro ima bateriju kapaciteta 4000 mAh uz naprednu tehnologiju štednje baterije. Uz Supercharge tehnologiju, 10 minuta je dovoljno da napunite svoj uređaj do 20% dok će za 30 minuta napuniti bateriju čak do 58%.

Zapanjujući zaslon

Uz Huawei FullView 18:9 zaslon s još manjim rubovima i većom površinom gledanje videa, fotografija i igranje igrica je još zabavnije, a uz HDR10 tehnologiju boje na ekranu su iznimno žive i jarke.

Plug & play iskustvo uz HUAWEI Easy Projection

Svoj uređaj možete koristiti i u ‘’Desktop’’ prikazu kao na osobnom računalu. Jednostavno spojite svoj uređaj sa PC Monitorom/ TV-om te pristupite svim svojim aplikacijama na velikom zaslonu. HUAWEI Easy Projection (Smart Screen) omogucuje pristup poslovnim ili osobnim datotekama na velikom zaslonu bez obzira gdje se nalazite.

Doživite svijet u 360 stupnjeva

Uz sve navedene prednosti ovog inteligentnog uređaja donosimo i dodatnih 360 razloga za narudžbu Huawei Mate 10 Pro. Samo u pretprodaji, do 30.11., uz svoj Huawei Mate 10 Pro na dar dobivate Huawei EnVizion 360 kameru.  Kameru je dovoljno spojiti na pametni telefon i snimanje zapanjujućih fotografija i videa moze započeti.

Ponudu mozete pogledati kod operatera te u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,999 HRK. Link za prednarudžbu možete pronaći ovdje.

Još iz kategorije

Pada potražnja komponenti potrebnih za sastavljanje iPhonea X

Pada potražnja komponenti potrebnih za sastavljanje iPhonea X

12.12.2017. komentiraj

Nakon lansiranja iPhonea X u prodaju, zbog nedovoljnog broja dostupnih uređaja spram ogromne potražnje nerijetko se događalo da se mobitel čeka na isporuku tjednima, pa čak i do 2 mjeseca. Ta situacija se u međuvremenu znatno poboljšala, pa se tako isporuka od 5-6 tjedna spustila ispod tjedan dana. Apple je očito uspio u osiguranju dovoljne količine komponenata, s čime je ubrzao proizvodni ciklus i drastično skratio vrijeme čekanja na uređaj.

Korisnici preferiraju softverske nadogradnje umjesto kupovine novog mobitela

Korisnici preferiraju softverske nadogradnje umjesto kupovine novog mobitela

11.12.2017. komentiraj

Ako imate mobitel star 2-3 godine i da dobijete ponudu da kupite novi mobitel ili da vam se softver na starom nadogradi na najnoviju verziju, što biste odabrali? Prema novom istraživanju  čini se da korisnici ovih dana više preferiraju nadogradnje na svojim postojećim mobitelima nego kupovinu potpuno novog.

Kako dobiti bokeh efekt na mobitelu s jednom kamerom

Kako dobiti bokeh efekt na mobitelu s jednom kamerom

11.12.2017. komentiraj

Pametni telefoni konstantno donose poboljšanja kad su kamere u pitanju, a novi apsolutni hit su one dualne, bez kojih se svi bolji uređaji danas ne mogu ni zamisliti. Samim time, mogućnosti koje se nude svakako su zanimljive, probijaju granice na koje smo dosad navikli i bude znatiželju kako bismo istražili dokle nas sve skupa može odvesti. A to se odnosi i na amatere i profesionalce.