Adatini RGB DDR4 moduli imat će podršku za Asus Aura Sync

Adatini RGB DDR4 moduli imat će podršku za Asus Aura Sync

Foto: ADATA

Tvrtka Adata objavila je da će njihov RGB DDR4 XPG Spectrix D40, koji će se uskoro pojaviti na tržištu, biti kompatibilan sa softverom Asus Aura Sync. To će vlasnicima Asusovih matičnih ploča omogućiti personalizaciju elemenata za RGB osvjetljenje ugrađenih u module D40 uz izbor raspona i sekvence boja.

Moduli Spectrix D40 optimizirani su za platformu Intel X299 uz početnu brzinu od 2666 MHz, a kompatibilni su i s matičnim pločama AMD AM4. Namijenjeni igračima, overclockerima i moderima kućišta, ti DDR4 moduli nude više mogućnosti i značajki za prilagodbu te podržavaju trendove izrade svjetlećih PC-ja s RGB i LED tehnologijama.

Zahvaljujući učinkovitim disipatorima topline i vodljivim materijalima u tiskanim pločicama, moduli D40 mogu se overclockirati na brzine iznad 4000 MHz uz ventilator, bez posebnih dodatnih rješenja za hlađenje. Maksimalne brzine ovisit će o BIOS-u i matičnoj ploči. Iz Adate su izvijestili kako će njihovi novi DDR4 moduli biti dostupni krajem srpnja i početkom kolovoza, a uskoro će objaviti i dodatne informacije o vremenu izlaska i cijenama.

Još iz kategorije

Debakl s Galaxy Note 7 prošle godine nije ostavio traga na Samsungu

Debakl s Galaxy Note 7 prošle godine nije ostavio traga na Samsungu

22.11.2017. komentiraj

Samsung Galaxy Note 7 i eksplozije koje su ga obilježile davna su prošlost za južnokorejsku kompaniju jer u ovoj godini bilježe se sjeni rezultati poslovanja, koji potvrđuju da se debakl odavno zaboravio i sanirao. Naime, u trećem kvartalu očekuju se prihodi od 54,7 milijardi američkih dolara i profit od 12,8 milijardi dolara.

iMac Pro dolazit će s A10 Fusion koprocesorom i podrškom za Siri i SecureBoot

iMac Pro dolazit će s A10 Fusion koprocesorom i podrškom za Siri i SecureBoot

21.11.2017. komentiraj

Apple je na svojoj godišnjoj WWDC konferenciji u srpnju najavio novi iMac Pro, no od tada praktički ništa od novih informacija nije izašlo u javnost. No, ovog vikenda su gurui za Appleove firmwareove Steven Troughton-Smith i Guilherme Rambo u javnost objavili kako će iMac Pro dolaziti s A10 Fusion koprocesorom.

Višestruke CES 2018 Innovation nagrade za LG

Višestruke CES 2018 Innovation nagrade za LG

20.11.2017. komentiraj

Tvrtka LG Electronics osvojila je višestruka priznanja za inovacije u području tehnologije i dizajna dodjelom nagrada CES 2018 Innovation, među kojima su one za OLED televizore i hladnjake koji će biti predstavljeni u siječnju 2018.