Adatini RGB DDR4 moduli imat će podršku za Asus Aura Sync

Adatini RGB DDR4 moduli imat će podršku za Asus Aura Sync

Foto: ADATA

Tvrtka Adata objavila je da će njihov RGB DDR4 XPG Spectrix D40, koji će se uskoro pojaviti na tržištu, biti kompatibilan sa softverom Asus Aura Sync. To će vlasnicima Asusovih matičnih ploča omogućiti personalizaciju elemenata za RGB osvjetljenje ugrađenih u module D40 uz izbor raspona i sekvence boja.

Moduli Spectrix D40 optimizirani su za platformu Intel X299 uz početnu brzinu od 2666 MHz, a kompatibilni su i s matičnim pločama AMD AM4. Namijenjeni igračima, overclockerima i moderima kućišta, ti DDR4 moduli nude više mogućnosti i značajki za prilagodbu te podržavaju trendove izrade svjetlećih PC-ja s RGB i LED tehnologijama.

Zahvaljujući učinkovitim disipatorima topline i vodljivim materijalima u tiskanim pločicama, moduli D40 mogu se overclockirati na brzine iznad 4000 MHz uz ventilator, bez posebnih dodatnih rješenja za hlađenje. Maksimalne brzine ovisit će o BIOS-u i matičnoj ploči. Iz Adate su izvijestili kako će njihovi novi DDR4 moduli biti dostupni krajem srpnja i početkom kolovoza, a uskoro će objaviti i dodatne informacije o vremenu izlaska i cijenama.

Još iz kategorije

HT korisnicima nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

HT korisnicima nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

22.05.2018. komentiraj

Hrvatski Telekom strastveni je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije koja će od 14. lipnja do 15. srpnja sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji. Na taj način Hrvatski Telekom nastavlja tradiciju podržavanja hrvatske nogometne reprezentacije i potvrđuje se kao kompanija koja najčvršće stoji uz hrvatski nogomet. I ove godine HT će stvoriti idealnu atmosferu za praćenje najvažnijega svjetskoga nogometnog događaja omogućujući korisnicima da zbivanja prate bilo gdje uz prijenose na MAXtv-u i aplikaciji MAXtv To Go na novim inovativnim uređajima i s nizom pogodnosti.

HTC radi na blockchain mobitelu

HTC radi na blockchain mobitelu

22.05.2018. komentiraj

Tajvanski HTC možda ne stoji najbolje kad se radi o tržištu pametnih telefona, ali njegovi uređaji uvijek su bili kvalitetni i trudili su se odskakati originalnošću u odnosu na konkurenciju. Tako nešto se nastavlja jer HTC planira napraviti pametni telefon s blockchain tehnologijom.

Huawei P20 i P20 Pro na samom vrhu VCX ljestvice

Huawei P20 i P20 Pro na samom vrhu VCX ljestvice

21.05.2018. komentiraj

Huawei je objavio da su njihovi najnoviji uređaji, P20 Pro i P20, rangirani kao uređaji s najvišim VCX rezultatima (Valued Camera Experience). Riječ je o objektivnom i opsežnom ocjenjivanju korisničkog iskustva koje u obzir uzima kvalitetu kamere i performanse pametnog telefona. Vodeći po rezultatima, P20 Pro i P20, postigli su visoke ocjene od 74 i 71 boda.